Türkiye (Son Dakika) Karısının 5 yıllık sevgilisini o mu öldürttü? DNA testi şoke etti!

Karısının 5 yıllık sevgilisini o mu öldürttü? DNA testi şoke etti!

Paylaş
Karısının 5 yıllık sevgilisini o mu öldürttü? DNA testi şoke etti!

Bursa'da, evli ve 4 çocuk annesi Neşe Aydın, 'namus meselesi' nedeniyle komşusunu 2 el ateş ederek öldürmüştü. Öldürülen Ümit Şahin ile Neşe aydın'ın 3 yıldır sevgili olduğu ve dünyaya gelen bebeğin babasının da Ümit Şahin olabileceği DNA testi ile ortaya çıktı. Fakat hazırlanan iddianamede Neşe Aydın'ın kocası Mehmet Aydın'ın, arkadaşlarına söylediği sözler olayın seyrini değiştirdi

Bursa'nın Merkez Osmangazi İlçesi’nde geçen Eylül ayında Neşe Aydın, komşusu Ümit Şahin’i kendi evlerinin önünde tabanca ile ateş ederek öldürdü.

İLK İFADESİNDE 'NAMUS MESELESİ' YÜZÜNDEN DEMİŞTİ


Cinayet sonrası polise haber veren Neşe Aydın çocuklarını sarılıp vedalaştıktan sonra teslim oldu. İlk ifadesinde Ümit Şahin’i ’namus meselesi’ yüzünden öldürdüğünü söyleyen genç kadın tutuklandı. Neşe Aydın soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Murat Bağlamaç’a verdiği ifadede ise, komşusu Ümit Şahin’i 13 yıldır tanıdığını, son 5 yıldır ise Ümit Şahin’in zorlaması ile cinsel ilişkiye girdiklerini anlattı. Neşe Aydın "4 yaşındaki oğlum Y.’nin babası da Ümit olabilir" dedi.

DNA TESTİ SONUCU ÇIKTI


Yapılan DNA testinde Neşe ve Mehmet Aydın çiftinin çocukları Y.’nin babasının, öldürülen Ümit Şahin olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine Mehmet Aydın, babasının adığı verdiği çocuğu, Neşe Aydın’nın Bursa’nın Orhangazi İlçesi’nde yaşayan annesine teslim etti.


Telefonla taciz eden adamı tabancayla öldürdü

"ONU ÖLDÜRECEĞİM"


Ümit Şahin cinayeti ile ilgili savcılık soruşturması tamamlandı. Neşe Aydın hakkında ’adam öldürmek’ suçundan dava açılmasını talep eden Cumhuriyet Savcısı, kadının eşi Mehmet A.’nın da ilişkiyi öğrendiğini ve bu nedenle Ümit Şahin ile kavga ettiğini, olayın polise intikal ettiğini belirtti. Savcı iddianamesinde, Mehmet Aydın’ın arkadaşlarına "onu öldüreceğim", "silahı nereden bulurum" dediği bilgisine yer verdi. Olay gecesi Mehmet Aydın’nın, saat 21.30 gibi kapıyı kilitleyip Neşe Aydın’ı evde bıraktığına ve cinayetin ise 15 dakika sonra işlendiğine dikkat çeken savcı, bu nedenle Mehmet Aydın’ın da ’cinayete azmettirmek’ suçundan yargılanmasını istedi.


Bursa'da taciz cinayetinde, DNA testiyle ortaya çıkan gerçek


İddianame Bursa 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nce kabul edilirken, tutuklu sanık Neşe Aydın ile tutuksuz sanık Mehmet Aydın’nın yargılanmasına nisan ayında başlanacak.

Haberin Devamı