KOCAMANLAR Av Bayii Yeni Yerinde…

KOCAMANLAR Av Bayii Yeni Yerinde…

KOCAMANLAR Yeni Yerinde…

AVCILIK insanoğlunun varoluşundan günümüze kadar devam eden vaz geçilemez bir uğraştır. Beslenmek amacı ile başlayan avcılık, zamanla boş zamanların en çok tercih edilen zevkli uğraşları arasında yer almıştır. Farklı araçlar ile yapılan avcılık, kara hava ve su avcılığı diye türlere ayrılmakta. Teknolojinin gelişmesi ile de av araçları teknolojiye ayak uydurmuş.

Günümüzde de av malzemeleri satan iş yerlerinden ilçemizde en çok bilinenlerinden olan KOCAMANLAR Av Bayii yeni iş yerine taşındı. Kapalı Pazaryeri girişinde Muhtarlar Derneği altında ki iş yerlerinde hizmet vermeğe başladı. MKE bayiliği de yapan iş yerine şöyle bir bakmak için bile ziyaret ettiğinizde hobileriniz doğrultusunda mutlaka kendinize uygun bir malzeme buluyorsunuz.

Av malzemeleri dediğinizde;

Kara avcılığı için gerekli farklı kalibrelerde av tüfekleri ve bunlar için gerekli aparatlar, kurusıkı tabancalar, çakı çeşitleri, avcılık malzeme ve kıyafetleri.

Balık avcılığı için gerekli malzemeler ve yem çeşitleri. Akvaryum malzemeleri.

Ev veya iş yerlerinde kuş beslemekten hoşlananlar için kafes, malzemeler ve yem çeşitleri.Canlı hayvan ( kedi – köpek) yem çeşitleri.

Havai Fişek çeşitleri; volkan, konfeti, meşale.

İrtibat;
Samet AYNA; 0 543 416 65 05

Namık Cihan/Geyvemedya.Com

Yayınlama: 15.02.2019
Düzenleme: 19.02.2019 21:00
6.091
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.