Kocaman'ın kupa planı belli oldu

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman kupa derbisinde takımının savunma performansına güveniyor. Son 5 lig maçında kalesinde sadece bir gol gören sarı lacivertlilerde hedef bu istatisliği Beşiktaş maçına da taşımak.
 
Kocaman, kolay kolay gol yemeyen bir takım yaratmakta yolundaki en büyük kazanımlarının savunmadan hücuma çıkarken kaptırılan topları minimuma indirmek olduğunun altını çizerken, Beşiktaş karşısında ilk maçtaki 2-2'lik skorun verdiği avantajı kullanmaları gerektiğini oyuncularına söyledi.
  
Sakin olmaları ve doksan dakika futbolun içinde kalmaları konusunda oyuncu grubuna uyarılarda bulunan Aykut Kocaman'ın, Fenerbahçe gibi oynamaları halinde sahadan gülerek ayrılan tarafın kendileri olacağını ifade etti.
 
Derbi öncesi Yönetim ve sarı lacivertli taraftarlarda harekete geçti. Fenerbahçeli Yöneticilerin yarınki son taktik antrenman öncesi Samandıra'ya giderek takıma moral vermesi bekleniyor.
 
Sarı Lacivertli taraftarlarda derbinin biletlerine yoğun ilgi gösteriyor.Tribün gruplarının yer aldığı okul açık tribününün biletleri genel satışa çıkmadan tükenirken,diğer bölümlerle ilgili de az sayıda bilet kaldığı öğrenildi.
 
Taraftarların bu sezon Kadıköy deki son derbi öncesinde görsel şölen hazırlığı içinde oldukları,takımlarını finale taşıma yolunda önemli bir atmosfer yaratarak katkı sağlama amacında oldukları belirtildi.