TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizide, Mehdi ve Zeynep’in zorlu aşk hikayesi anlatıyor.

Dizinin başrolünü iki Kocaelili isim paylaşıyor.

İlk bölümüyle geçtiğimiz hafta seyircilerine merhaba diyen dizide 26 Şubat 1992 İzmit doğumlu olan Demet Özdemir, Zeynep karakterini canlandırıyor.

14 Şubat 1982 doğumlu olan İzmitli oyuncu İbrahim Demirkol ise dizide Mehdi karakterini canlandırıyor.

Demet Özdemir (Zeynep)
Son dönemlerin yükselen yıldızı olan Demet Özdemir 26 Şubat 1992 de Kocaeli’nde hayata gözlerini açmıştır ve şuanda 27 yaşının içindedir. dadır. 2013 yılından dans ile başladığı iş hayatının bu günlerde zirvesini yaşamaktadır. 2018 de yer aldığı Erkenci Kuş dizisi ile ismini dünyanın bir çok ülkesinde duyurmayı başarmıştır.

İbrahim ÇELİKKOL (Mehdi)
14 Şubat 1982 de hayata gözlerini Kocaeli’de açan İbrahim Çelikkol 37 yaşının içindedir. Sektöre model olarak girmiş sonrasında Osman Sınav ile tanışarak oyunculuğa karar vermiştir. Osman Sınav ise İbrahim Çelikkol’u bir milli basketbol maçında görmüştür. Milli bir basketbolcu olan İbrahim Çelikkol Osman Sınav’dan özel oyunculuk dersleri almıştır. Osman Sınav İbrahim Çelikkol için Pars Narkoterör isimli polisiye filmini çekmiş ve emeklerinin karşılığını almıştır. Pars Narkoterör filmi ile Türk Sineması bir yıldız kazanmıştır. Daha sonra Merhamet dizisinde erkek başrol karşımıza çıkan İbrahim Çelikkol 2018 de ise Siyah Beyaz Aşk dizisinde Birce Akalay ile baş rolde yer almış dizi tutmamasına rağmen Ferhat ve Aslı aşkı Türkiye’nin en çok desteklenen dizi çifti olmuştur. İbrahim ÇELİKKOL son olarak Muhteşem İkili dizisinde Kerem Bursin ile yer almış ama dizi sadece hayal kırıklığı getirmiştir. 1.87 metre boyunda, 80 kilo olan İbrahim Çelikkol Mihre Mutlu evlidir. İbrahim Çelikkol Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile talihsizliğini yenmek istemektedir.