Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Sağlık

Kocaeli'de tablo iç açıcı değil! Yedi ilçede vaka sayıları artıyor

Koronavirüs vaka sayısının Türkiye genelinde artıyor. İlimizde de sırasıyla Gebze, İzmit, Darıca, Çayırova, Körfez, Gölcük ve Derince'de vaka sayılarında artış yaşanmaya başlandı. Yetkililer önlemlere mutlaka uyulmasını iste

12 Eylül 2020 Saat: 22:46
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.169 kez okunmuştur

Kocaeli'de tablo iç açıcı değil! Yedi ilçede vaka sayıları artıyor
Kocaeli'de tablo iç açıcı değil! Yedi ilçede vaka sayıları artıyor

Koronavirüs vaka sayılarının Türkiye genelinde artması ile birlikte Kocaeli’de de tüm ilçelerde vaka sayıları yükseliş eğilimine girdi. Vaka artış hızı Türkiye ortalaması ile aynı olan Kocaeli’de en fazla vaka artışının Gebze, İzmit ve Darıca başta olmak üzere Çayırova, Körfez, Gölcük ve Derince’de yoğunlaşmaya başladığı öğrenildi. Vaka sayılarının artışı ile birlikte yoğun bakım ve ağır hasta sayısında da artış söz konusu.
ÜÇ İLÇEDE DURUM CİDDİ
Pandeminin başladığı günden bu yana en fazla vaka sayısı Gebze’de görülüyor. Normalleşme döneminden sonra yeniden artan vaka sayılarında da Gebze ilk sırada yer alırken, bu ilçeyi İzmit ve Darıca izliyor. Ardından Çayırova, Körfez, Gölcük ve Derince geliyor. Vaka sayısının en az olduğu ilçe ise Kandıra. İl genelinde vaka sayısında artış Türkiye ortalaması ile aynı oranda olduğu öğrenildi.

ÖLÜM SAYISI ARTABİLİR
Ekim ve kasım aylarında vaka sayılarının daha da artması beklenirken, sağlık kuruluşlarında ve il genelinde önlemler alınmaya başlandı. Vaka sayısının yükselmesi ile birlikte ölüm ve ağır hasta sayısında da artış oldu. Yetkililer Kocaeli’de ölüm ve ağır hasta sayısının artışının Türkiye ortalamasının altında olduğunu belirtti. Ancak vaka sayılarının hızlı artışının ölüm ve ağır hasta sayısına da yansıyacağına dikkat çekildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑