DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

Kocaeli Valiliği’nden Flaş Duyuru

Son Güncelleme :

13 Temmuz 2020 - 17:21

/ kez okundu.
Kocaeli Valiliği’nden Flaş Duyuru

Kocaeli Valiliği, uyuşturucu ile mücadele kapsamında,  son bir haftada Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ve Kocaeli İl Jandarma Komutanlığının gerçekleştirdiği çalışmalar ile ilgili rakamsal bilançoyu açıkladı.  

Yazılı olarak yapılan açıklamada Kocaeli’nde 06 Temmuz ile 12 Temmuz tarihleri arasında34 çalışmada, 47 kişi gözaltına alındı. Adli mercilere sevk edilen bu şahıslardan 34’ü serbest kalırken,11’i tutuklandı.2 kişinin ise işlemlerinin sürdüğü öğrenildi. Bu çalışmalarda Emniyet müdürlüğü tarafından 374 kilo Eroin,509 gram Bonzai, 65 gram Metamfetamin, 64 gram Esrar, 84 adet kenevir bitkisi, 1 gram Skunk, 5 gram Kokain, 2 adet Sentetik Ecza ile birlikte 3 adet hassas terazi,  ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği  düşünülen  19 bin 750 lira  para ele geçirildi. Jandarma’nın çalışmalarında ise 2 bin 69 kök kenevir bitkisi,  21 kilo 245 gram Kubar Esrar ve 4 gram Metamfetamin elegeçirildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.