KOCAELİ TİCARET ODASI'NDA HİJYEN EĞİTİMİ DÜZENLİYOR

5 Temmuz 2013 tarih ve 28698 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Hijyen Eğitimi Yönetmeliği’ne göre; “Gıda Üretim ve Perakende İşyerleri çalışanları, İnsani Tüketim Amaçlı Sular ile doğal mineralli suların üretimini yapan işyerleri çalışanları, Kaplıca, hamam, sauna, berber, kuaför, dövme ve piercing yapılan yerler, masaj ve güzellik salonları ve benzeri yerlerin çalışanları, otel, motel, pansiyon ve misafirhane gibi yerlerin çalışanları” hijyen eğitimi almakla yükümlüdür. Yönetmelik gereğince eğitim almayan kişiler söz konusu işletmelerde çalıştırılamaz. İş yeri sahipleri ve işletenleri, çalışanlarının hijyen eğitimi almasında ve belgeli olarak çalıştırılmasından birinci derecede sorumludur.

KAYITTA SON GÜN 26 EYLÜL ÇARŞAMBA

Bu sektörlerdeki üyelerinin ve çalışanlarının hijyen eğitimi ihtiyacına cevap vermek üzere girişimlerde bulunan Kocaeli Ticaret Odası, İzmit Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu işbirliğinde, ücretsiz ‘hijyen eğitimi’ düzenliyor. 29 Eylül 2017 Cuma günü saat 18:00’de KOTO Meclis Salonu’nda gerçekleşecek eğitimin sonunda sınav yapılacak ve sınavı başarıyla tamamlayan kursiyerlere hijyen sertifikası takdim edilecek. Eğitime katılmak isteyenler, 26 Eylül 2017 Çarşamba günü saat 17:30’a kadar, KOTO’nun resmi web sitesindeki http://koto.org.tr/files/HIJYEN.pdf bağlantısını tıklayarak yada 0262 322 30 10 /245 -152 No’lu telefonları arayarak kayıt yaptırabilecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817