GKD’den hasta çocuklara 23 Nisan sürprizi

  İlimizin önde gelen dernekleri arasında yer alan Genç Kocaelililer Derneği (GKD) yönetimi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle önce...

 

İlimizin önde gelen dernekleri arasında yer alan Genç Kocaelililer Derneği (GKD) yönetimi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle önceki gün hastanede yatan çocukları unutmayarak onları hediyelerle sevindirdi. GKD Başkanı Ayhan Varol ve dernek yöneticileri Oktay Kocakılıç, Filiz Kayabay, Volkan Yıldız ile Umut Yıldız, Kocaeli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Cerrahisi bölümünde yatan çocukları ziyaret ederek oyuncak dağıttı.

GELENEKSELLEŞTİ

23 Nisan bütün çocuklarımızın bayramı diyerek sözlerine başlayan Dernek Başkanı Varol, “Dernek olarak 4.’sünü gerçekleştirdiğimiz organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. GKD yönetimi olarak geleneksel hale getirdiğimiz 23 Nisan programımızda hastanede yatan çocuklarımızı bir nebze de olsa mutlu etmek istedik. 23 Nisan bütün çocuklarımızın günü. Çocuklar hepimizin geleceği, onlar için yapılacak her şeyin az olduğunun bilincindeyiz”  dedi.

MUTLULUK VERİCİ

Hastanede tedavi gören çocuklara bir günlüğüne de olsa bayramı yaşatmak adına böyle bir aktivite düzenlediklerini belirten Varol, “Hem çocuklarımızın bayramlarını kutlamak, hem de onlara moral vermek amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Onların sevinçlerine şahit olmak bizler için mutluluk verici" diye konuştu.

#

23 Nis 2014 - 12:02 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.