Soba: Basın operasyona destek verdi!

Hasan Soba, Zaman gazetesi ve Samanyolu televizyonuna yönelik operasyona ise, “17-25 Aralık’ta hükümete karşı darbe girişiminde bulunanlara yönelik o...

Hasan Soba, Zaman gazetesi ve Samanyolu televizyonuna yönelik operasyona ise, “17-25 Aralık’ta hükümete karşı darbe girişiminde bulunanlara yönelik olarak 14 Aralık’ta bir operasyon yapılmıştır” diyerek destek verdi.  Parti binasında gerçekleşen basın toplantısına İlçe Başkanı Hasan Soba’nın yanı sıra İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın, ilçe yöneticileri de katıldı.

 

PARTİ ÇALIŞMALARINI ANLATTI

Kongre sonrası yeni yönetim olarak hızlı bir şekilde çalışmalar başladıklarını söyleyen AKP İlçe Başkanı Hasan Soba şunları söyledi, “Kongre sonrası yeni yönetimle birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İcra da görev dağılımı yaptık, mahalle başkanlıklarımızı ziyaret ediyoruz.  Her gün saat 13.00-18.00 arasında parti ilçe teşkilatımız da bulunuyoruz. Akşamları ise mahalle ziyaretleri yapıyoruz.  Bunun dışında 18 Ocak’ta Kadın Kolları, 23 Ocak’ta ise Gençlik Kolları kongremizi yapacağız. Bu kongrelerimiz için hazırlıklarımız sürüyor.  Seçime yönelik olarak ise Seçim Koordine Merkezi (SKM) kuracağız ve seçim çalışmalarını SKM yürütecek”

 

DARBE GİRİŞİMİ DEDİ

14 Aralık’ta Zaman gazetesi ve Samanyolu televizyonuna yönelik olarak yapılan operasyonla ilgili de görüşlerini açıklayan Hasan Soba sözlerine şöyle devam etti, “17-25 Aralık’ta hükümete karşı darbe girişiminde bulunanlara yönelik olarak 14 Aralık’ta bir operasyon yapılmıştır. Bunların yaptığı bir darbe ve ihanet girişimidir. Aynı zaman da devleti ele geçirme operasyonuydu.  Halkımız bu darbe girişimine ve bunu yapanlara 30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’ye destek verip birinci parti yaparak ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde R. Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı yaparak gereken yanıtı vermiştir” diye konuştu.

#

19 Ara 2014 - 13:31 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.