KOÜ Hastanesi Başhekimi istifa etti

İstifası ile açıklama yapan Prof. Dr. Mutlu “Üniversitemize yakışan bir şekilde yapılan Rektörlük seçimimiz sonuçlanmış ve Sayın Prof. Dr. Sadettin H...

İstifası ile açıklama yapan Prof. Dr. Mutlu “Üniversitemize yakışan bir şekilde yapılan Rektörlük seçimimiz sonuçlanmış ve Sayın Prof. Dr. Sadettin Hülagü yeni Rektörümüz olarak atanmıştır. 01.12.2014 tarihinde yapılacak olan Rektörlük devir tesliminden önce etik ilkeler ve genç arkadaşlarımızın önünü açmak adına yaklaşık 9 yıldır sürdürmekte olduğum onurlu ancak emek yoğun Başhekimlik görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. İstifam 01.12.2014 tarihinden itibaren geçerli olmak kaydıyla kabul edilmiştir. Görevim esnasında hastanemizden yardımlarını esirgemeyen Kocaeli Valiliği'ne, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımıza, İzmit Belediye Başkanımıza ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür eder ve tüm halkımıza hastanemizdeki hizmetlerin daha da artan bir ivmeyle devam edeceğini duyurur, saygılar sunarım” dedi.

#

26 Kas 2014 - 15:36 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Sitem - Nazım hocam yıllardır kendi kendinize tüm işleri yaptınız he halde? Çalışanlarınıza ne kadar kıymet verdiğiniz bu veda konuşmanızdanda anlaşılıyor. Valiye, belediye başkanına, hayırsever vatandaşa teşekkür var, iş arkadaşlarınıza, ekibinize bir kuru teşekkür bile yok... Bizde sana 8 yıldır hastaneyi getirdiğin yer manasında teşekkür edemiyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Kasım 15:36