Gaziantepliler Kocaeli’ye damga vurdu

Gaziantepliler Derneği Başkanı Hasan Özaygut ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Öner, Özgür Yazan, Tevfik Mete, Doğan Şimşek, Necdet Canmaya, Nuh Yıldır...

Gaziantepliler Derneği Başkanı Hasan Özaygut ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Öner, Özgür Yazan, Tevfik Mete, Doğan Şimşek, Necdet Canmaya, Nuh Yıldırım’ın ev sahipliği yaptığı Yöresel Ürünler ve Yemek Şenliği dün itibari ile son buldu. Perşembe Pazarı alanında iki gün boyunca açık olan şenlikte Gaziantep yöresine has her şey vardı.


RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Şenlikte halk oyunları gösterileri, yerel sanatçıların konserlerinin yanı sıra yöresel yemekler ilgi odağı oldu. Toplam olarak 40 firmanın ve ziyaretçi olarak binlerce kişinin katıldığı şenlik, renkli görüntülere sahne olup adeta Kocaeli’ye damgasını vurdu. Emir Hüseyin Özkan

#

19 Eki 2014 - 15:45 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Serhat Metin - Teşekürler başkan ve yönetim.

Teşekkürler Kocaeli.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 15:45