Civelek, iki ilçenin başkanını açıkladı

AKP İl Başkanı Mahut Civelek, il binasında yaptığı basın açıklamasında Gölcük ve Çayırova ilçe başkan adaylarını açıkladı. Gölcük İlçe Başkan Adayı İ...

AKP İl Başkanı Mahut Civelek, il binasında yaptığı basın açıklamasında Gölcük ve Çayırova ilçe başkan adaylarını açıkladı. Gölcük İlçe Başkan Adayı İdris Alp iken Çayırova İlçe Başkan adayı Zafer Kılıç. Adaylarla birlikte açıklamasını yapan Civelek, “Kongrelerden güçlü bir şekilde çıkarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.


AKP’YE DAVET ETTİ

Başkan adayları da kısa bir konuşma yaptı. İlk olarak konuşan İdris Alp, AKP’nin topraklarının çok verimli olduğunu ve en iyi şekilde yöneticiler yetiştiğini söyledi. Alp, siyasetin okulunun olmadığını, siyasetin ancak siyasi partilerde öğrenildiğini de ekledi. Siyaseti öğrenmenin en iyi yolunun ise AKP’de siyaset yapmak olduğunu belirten Alp, herkesi AKP’ye davet etti.


23 YAŞINDA GÖREVE BAŞLADI

Çayırova İlçe Başkan Adayı Zafer Kılıç ise, 23 yaşında AKP gençlik kollarında göreve başladığını kaydederek, kendisinden önceki başkanların çok çalışarak çıtayı yükselttiğini ve kendisin bunun farkında olarak daha fazla çalışacağını vurguladı.

 

“DİĞER PARTİLERDE GÖRÜLMEZ”

Adayların açıklanmasının ardından bir konuşma yapan Mahmut Civelek, ayrışma ve darılma olmadan görev değişikliği yaptıklarını ve bunun diğer partilerde görülebilecek bir şey olmadığını söyledi. Adaylık için öncelikle il yönetimince üzerinde çalışıldığını, istişareler yapıldığını, ardından genel merkeze gönderilerek değerlendirildiğini de belirtti.

 

“GÜRÜLTÜSÜZ BİR KONGRE OLACAK”

Civelek, parti olarak bütün adaylarla görüşüldüğünü ve her birinin de diğer adayı önerdiğini söyleyerek, “Bu şekilde dayanışma içinde olan bir parti daha yok. Kavgasız ve gürültüsüz bir kongre geçireceğiz. Bu durum diğer partilere de örnek olmalı. Yeni yapılacak listelerde muhtarlar ve kamu çalışanları olamayacak. Genel Merkez’in talimatının bu yönde “ dedi.


“KUŞKAN ÖNCE TÖRENLERE KATILSIN”

CHP’ye bayramlarla ilgili gönderme yapan Mahmut Civelek, “İl başkanlığım boyunca yapılan bütün resmi törenlere katıldım. CHP İl Başkanı hiçbir törene katılmıyor. Yürüyüşte bayrak yoktu diye bunlar gelmişler bizi eleştiriyorlar. Öncelikle siz resmi törenlere katılın ondan sonra bizi eleştirin” şeklinde konuştu. Muharrem İBRAHİMOĞLU

#

31 Eki 2014 - 14:18 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.