16 Nisan 2024 Salı

Kocaeli 38. Kent Bayramlaşmasına Hazır!

Kocaeli Emniyet’ine çelik bariyer desteği

Körfez Belediyesi ve Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından ortak yürütülen çalışma sonrasında hazırlanan 650 adet çelik bariyer, teslim edildi

09 Kasım 2019 Cumartesi 13:00
Kocaeli Emniyet’ine çelik bariyer desteği
Körfez Belediyesi, kurum ve kuruluşlara desteğini sürdürüyor. Körfez dışında İl Emniyet Müdürlüğü’nün kullanımında olan çelik bariyerler konusunda da Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri desteğini verdi. Ortak yürütülen çalışma sonrasında Fen İşleri Müdürlüğü atölyesinde üretilen 650 adet çelik bariyer, Emniyet Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi.
 
DESTEĞİMİZ SÜRECEK
Fen İşleri Müdürü Serkan Yeğnidemir, “Kocaeli Emniyet Müdürlüğümüz ile ortak yürütülen çalışma sonrasında hazır hale getirdiğimiz 650 adet çelik bariyeri kendilerine teslim ettik” ifadelerini kullandı. Yetkililer, kurumlara desteğin devam edeceğini belirterek, “Körfez Belediyesi olarak bu tür desteklerimizi sürdüreceğiz” ifadelerine yer verildi. 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 16 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri