26 Mart 2019 09:23

Kocaeli Adayı Reyhan Başaran: Toplumun her kesimi mutlu yaşamalı

Kocaeli Bağımsız Başkan Adayı Reyhan Başaran, seçim çalışması kapsamında Körfez Yarımca'da ziyaretlerini sürdürdü.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Reyhan Başaran, Körfez’de ziyaretlerde bulundu.

Emek Partisi’nin desteklediği Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Reyhan Başaran, Körfez Yarımca’da kapı kapı dolaştı, yerel yönetim anlayışını anlattı. Esnafı da ziyaret eden Başaran, “Birlikte yönetmek için yola koyulduk, gelin hep beraber bu kenti daha yaşanılabilir bir hale getirelim” dedi.

"BİRLİKTE YÖNETELİM"

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Reyhan Başaran, Yarımca Atalar Mahallesi'nde esnaf ve mahalle sakinleriyle buluştu. Kapı kapı gezerek yerel yönetim anlayışını anlatan Başaran, vatandaşın elini sıktı. Demokratik ve halkçı bir yerel yönetim oluşturacaklarını belirten Başaran, "Sadece seçimlerde bizleri hatırlayan, seçim sonrasında halkın yönetime dahil olmadığı bir anlayışın tam karşısındayız. Biz istiyoruz ki birlikte yönetelim. Toplumun her kesimi mutlu yaşamalı bu kentte" ifadelerini kullandı.

"SOKAKTAKİ DOSTLARIMIZI YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ"

Esnaf ziyaretinde kendilerini takip eden köpeği seven Başaran, “Dostumuz bizimle birlikte seçim çalışmasına katıldı. İyilerin yanında olduğunu gösterdi bize. Bizler sokakta yaşayan dostlarımızı yalnız bırakmayacağız. Koruma ve bakıma ihtiyaçları var. Bu da belediyenin görevlerinden biri. Onları kendi evimizdeki dostlarımız gibi besleyecek, koruyacak ve bakımlarını sağlayacağız” dedi. (Kocaeli/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Bornova meclis üyesi adayı Cengiz Kaygısız işçilere seslendi

SONRAKİ HABER

Muhalefete saldırıda bugün: Bu adilere sandıkta cevap verecek misiniz?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...