24-Nisan-2024 18:42:57

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
Koca çınar veda etti

Koca çınar veda etti

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’nın kuruluşundan bu yana Genel Sekreterliği görevini üstlenen Şerafettin Dağyıldızı, emekliliğe ayrılarak, yıllarını verdiği odaya veda etti. Büyük bir bilgi birikimine sahip olan ve ilçenin gözbebeği haline gelen odanın bugünlere gelmesinde büyük emeği olan Dağyıldızı, duygusal bir mesajla ayrılığı duyurdu.

Dağyıldızı, yayınladığı mesajda, şu ifadeleri kaleme aldı; “1995 yılında bindiğimiz Gerede Ticaret ve Sanayi Odası treninden inme vakti geldi. Evet, tren yolculukları güzeldir sılaya ulaştırır, her istasyon ayrı bir hikaye ayrı bir yaşanmışlık, gidersin seni getirdiği yere, bazen de ağaçlar, dağlar gidiyor zannedersin.

“Gerede için varız” dedik

Bu yolculuk esnasında; TOBB Başkanı Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere TOBB camiası Gerede TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ersin Kaşka ve değerli yönetim kurulu üyelerimizle, bugüne kadar görev yapan, yapmaya devam eden Yönetim Kurulu Başkanı, Meclis Başkanı, Meclis üyelerimiz, meslek komitesi üyelerimiz, kadın ve genç girişimci kurul üyelerimiz ,değerli personel arkadaşlarım, en önemlisi de üreten, katma değer oluşturan, istihdam sağlayan, yatırımını bölgesine yapan memleket sevdalısı üyelerimizle bir ekip ruhuyla Gerede için varız dedik.

Etliye sütlüye dokunmadan değil, kanun ve vicdanın izin verdiği ölçülerde temsil vebaldir düsturuyla Gerede’ye dokunmaya, Gerede’nin fotoğraf makinası olmaya çalıştık. Her zaman derdimiz; Gerede oldu.

Elveda…

Tren bizim için iniş istasyonuna geldi. Mevlana’nın ifadesiyle, ‘Bir yerden göçmek ne güzel, bir yere konmak ne hoş. Bütün konuştuklarımız hep düne ait cancağızım. Artık bundan böyle yeni şeyler söylemek lazım, inşallah bir yerden göçerken bir yere konarken hoş sada bırakanlardan, dost kazananlardan olmuşuzdur. Görev süresince bizlerden desteğini esirgemeyen mali müşavirlerimize, bu serüvende her zaman yanımızda olan kurum müdürleri ve çalışanlarına, basınımızın değerli mensuplarına, belediye başkanlarımıza, kaymakamlarımıza teşekkür ediyorum. Çeyrek asırlık bu serüvende Gerede TSO camiasına teşekkür ediyorum.

Başarılı çalışmalarının artarak devam edeceğine inandığım Gerede Ticaret ve Sanayi Odası yönetiminden mesai arkadaşlarıma kadar Gerede TSO ailesine hayırlı, başarılı çalışmalar diliyorum.

Genç arkadaşlara bayrağı devretmek üzere 25 yıl Genel sekreter olarak görev yaptığım Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’na elveda…

Hakkımız varsa bizden tarafı helal olsun, görevimiz boyunca istemeden üzdüğümüz, kırdığımız dostlardan haklarını helal etmelerini temenni ediyor, saygılar sunuyorum. ‘Eyvallah’ ne güzel bir sözdür. Bazen bir kabulleniş, Bazen bir boşveriş, bazen de yolveriş. Tüm dostlara eyvallah, kalın sağlıcakla…”

Cevap bırakın