Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Koç burcunda Dolunay 02-10-2017

Koç- Terazi ekseninde gerçekleşecek olan Dolunay İlişkiler, girişimler ve denge konularını güncelleyerek dönüştürüp sonlanmalar getirecek. Ay’ın Pluto’dan almış olduğu sert açı özellikle ilişkiler üzerinde baskı kurarak mecburi ve baskılı dönüşümü öne çıkarıyor. İleriye yönelik projeler içindeyseniz anlaşmalara ve birlikteliklere dikkat ediniz.

BURÇLARA GÖRE KOÇ BURCUNDA DOLUNAY

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR . Önceden bulunduğunuz girişimleriniz ve genel sağlığınız Koç burcu dolunay’ ı ile şartlarını belirleyecek. Uzun vadeli program ile ileriye yönelik kaçınılmaz dönüşüm sürecine girdiniz. Şartlar sizin lehinizde.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR. Yetenekleriniz ya da aşkla ilgili konularda önceden almış olduğunuz kararlarınız Koç burcu dolunayı ile netleşiyor ve siz alacağınız zorunlu kararlarla yeni yol belirleyeceksiniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER. Projeleriniz ve arkadaşlıklarınızla ilgili konular Koç burcu dolunayı ile netlik kazanıyor. Sonlanmalar krizler getirebilir dikkat.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER. İş kariyer ve hedeflerinizle ilgili konular da ki konular netlik kazanacak. Yeni anlaşmalar zorunlu ve baskılı olabilir.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR. Akademik alan seyahatler ve hukukla ilgili konularla ilginiz varsa Koç burcu dolunayı ile şartlarınız netlik kazanıyor ve siz, zorunlu olarak günlük temponuzda dönüşüm sürecine geçiyorsunuz.

BAŞAK VEYÜKSELEN BAŞAKLAR. Finansal konularla ilgili şartlarınız Koç burcu dolunayı ile netleşiyor. Çocuklarınızla ilgili harcamalar ya da yapacağınız lüks tüketim bütçenizi zorlayabilir dikkat.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER. İkili ilişkiler ve anlaşmalarla ilgili konular Koç burcu dolunayı ile netlik kazanıyor. Müdahale edemediğiniz hesaplaşmalar size bakıcı karalar aldırabilir konuşmalarınıza dikkat ediniz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER. Sağlık ve günlük iş temponuzla ilgili konular, Koç burcu dolunayı ile netleşiyor. Projelerinizi hayata geçirmek için yeni ve zorunlu kararlar alacaksınız.

YAYLAR VE YÜKSELEN YAYLAR. Çocuklarınızın içinde bulunduğu koşullar ya da yeteneklerinizle ilgili konular, Koç burcu dolunayı ile netlik kazanacak ve siz maddi manevi zorunlu kararlar alacaksınız. İş ve kariyer alanında yapılacak anlaşmalar uzun vadeli olma yolunda.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR. Ev, aile ve temel alt yapınızla ilgili konular Koç burcu dolunayı ile netlik kazanıyor. İş birliği içinde olduğunuz kişilerle ilgili alacağınız zorunlu kararlar size yeni hedefler belirleyecek.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR. Koç burcu dolunayı ile birlikte yapacağınız iş anlaşması netleşiyor ve siz güçlü bir dönüşüm yaşıyorsunuz.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR. Maddi konularla ilgili konular Koç burcu dolunayı ile netleşirken ortaklarınızla ilgili maddi koşullar size projelerinizde dönüşüm yaptıracak. Finansal kazançlar geliyor.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR