Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

KMS, ETİMESGUT’U 2 GOLLE GEÇTİ

12 Şubat Stadyumunda oynanan ve saat 19.00’da başlayan maça hızlı başlayan, daha ilk dakikalarda golü koklayan kırmızı beyazlılar maçın 17. dakikasında bir penaltı kazandı. Penaltıyı gole çeviren Yusuf Emre Kasal, takımımızı 1-0 öne geçirdi.

Atak oyununu sürdüren,  daha çok pas yapan, sahaya hakim olan kırmızı beyazlılar, başarılı oyunlarının semeresini gördüler ve maçın 28. dakikasında bir gol daha bularak, ilkyarıyı 2-0 önde kapattılar.

Maçın ilkyarısı 2-0 takımımızın üstünlüğü ile kapandı.

İKİNCİ YARIDA BEKLENEN GOLLER VE BEKLENEN FARK

Kırmızı beyazlıların ilk yarıda gösterdikleri performans ortaya koydukları atak oyun neticesi taraftar daha fazla gol ve hatta fark beklerken, ilk yarıda alınan 2-0’lık galibiyetin rehaveti ile ikinci yarıda oyunu rölantiye alan Kahramanmaraşspor, bu yarıda gol atamayınca, rakip takım maçın son dakikalarında bir gol bularak, skoru 2-1’eçevirdi.

Maç da ilkyarıda atılan 2 gol ve son dakikalarda rakipten gelen golle 2-1 lehimize sonuçlandı sahadan 3 puanla ayrılmayı başardı.

  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol