Yeni yönetimin oluşturulmasının ardından başta kent protokolü olmak üzere siyasi kişiliklere ve basına sık sık ziyaretlerde bulunan KMBGC Heyeti, hız kesmeden devam eden ziyaretlerine bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda Başkan Arslan Deveboynu, Başkan Yardımcısı Mehmet Yüzbaşıoğlu ve Genel Sekreter Serdar Erdoğanyılmaz’dan oluşan KMBGC Heyeti, geçtiğimiz aylarda yapılan AK Parti Onikişubat İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi’nde tek liste ile seçime giden ve tekrar başkan seçilerek güven tazeleyen Av. Fırat Görgel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette KMBGC Heyetini Başkan Fırat Görgel karşıladı. Hoş sohbetler eşliğinde gerçekleşen ziyarette, kent ile ilgili karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunulurken, KMBGC Başkanı Deveboynu, Görgel’e başarılar diledi. Görgel ise bu nazik ziyaretlerinden ötürü KMBGC Heyetine teşekkür etti.

DESTEK VERMELERİ BİZLERİ ŞEREFLENDİRDİ”
Ziyaret sonrası konuşan AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Fırat Görgel, şu ifadelere yer verdi: “Gazeteciler Cemiyetimizin bu ziyaretleri beni çok mutlu etti. KMBGC Başkanı Arslan Deveboynu’na ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne teşekkür ediyorum. Tabii ki onlar bizler için bir gazetecinin ötesinde bu mesleğin duayen ağabeyleridir ve benim için her zaman çok ayrı yeri olan insanlardır. Bugünde o yüzden yeniden seçildiğimiz görevimizde bizlere destek vermeleri ve bizlerle beraber olmaları bizi ayrıca şereflendirdi. Aldığımız görevin sorumluluğunun farkındayız. Kahramanmaraş’ta AK Parti teşkilatı içerisinde yıllardır çeşitli görevlerde bulunduk. Şimdi de ilçe başkanlığına tekraren seçildik. Burada böylesine güzel insanların ağabeylerimizin bizlere desteklerini göstermeleri bizim açımızdan çok önemli. İnşallah hep beraber Onikişubat’ımızın daha ileriye gitmesi için AK Parti Teşkilatları içerisinde arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

DAHA ÜST YERLERDE GÖRMEK İSTİYORUZ”
KMBGC Başkanı Arslan Deveboynu ise, şöyle konuştu: “Bizde Fırat Başkanımıza hayırlı olsun diyoruz. Güzel bir seçim geçirdi. Bizde bundan dolayı mutlu olduk. Çünkü siyasetin kendi içerisinde kavgası olmaması bu şehre çok şey getirir. Siyaset kendi içerisinde ve dışında düzenli, birbirine saygılı siyaset olduğu sürece şehrimize ve bize çok katkısının olacağına inanıyoruz. Kendilerinden beklentilerimiz fazla ve kendisini gelecekte de inşallah daha üst yerlerde, daha başarılı yerlerde görmek istiyoruz.”

Haber: Emre Akkış


 

Editör: Mahmut Beyaz