KK’yı atletle rezil eden Özkök mü?

Hürriyet yazarı ve Aydın Doğan'ın tetikçisi Ertuğrul Özkök. bugünkü yazısında Hürriyet'in atletle poz verdirtip fotoğraflarını servis ettiği Kılıçdaroğlu'nu yazdı. Özkök'ün yazdıkları akıllara 'Bu işin arkasında Özkökmü var?' sorusunu getirdi.

Giriş Tarihi 23 Ağustos 2017, 00:00 Güncelleme 23 Ağustos 2017, 10:03
KK’yı atletle rezil eden Özkök mü?

İÇİNDEKİLER

Hürriyet, dün Kılıçdaroğlu'nun atletli halini manşetine taşını. Baştan sona doğan medyasının prodüksiyonu lan bu fotoğraflarla birlikte KK'yı parlatma işine hız verdiklerini gösterdiler.

Hürriyet'in dünkü "Vatandaş Kemal" manşeti, KK'ya atletle Hürriyet fotomuhabirinin poz verdirmesi, prodüksiyonunda Özkök parmağı olduğunu şüphesini de akla getirdi. Hürriyet'in eski genel ayyın yönetmeni ve Aydın Doğan'ın tetikçisi Özkök bugün yazısında Kılıçdaroğlu'nun pozlarını yazdı.

ÇAKMA GANDİ İÇİN 'MAĞDUR' BENZETMESİ
Özkök, Hürriyet'in KK'ya verdirip servis ettiği pozlar için "yeni mağdurun tasviri" dedi.

İşte Ökök'ün bugünkü yazısındaki o bölüm:

KEMAL BEY'İN FANİLASI İLE İLGİLİ GÖRÜŞÜM NE

- Prensibimi bozmadım. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni ceketi ile ilgili gerçek görüşlerimi yazamadığım sürece, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun fanilası ile ilgili de tek kelime yazmayacağım.

- Söyleyebileceğim tek şey şudur. Bu fotoğraf kalıcı bir fotoğraf olacaktır ve toplumun bir bölümünde "yeni mağdurun tasviri" haline dönüşebilir.