KIZLARININ MUTLULUĞU İÇİN 6 AY DANS EĞİTİMİ ALDILAR

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.06.2017 - 08:51, Güncelleme: 21.06.2017 - 08:51
 

KIZLARININ MUTLULUĞU İÇİN 6 AY DANS EĞİTİMİ ALDILAR

Bir anaokulunun yılsonu etkinlikleri kapsamında düzenlediği baba-kız dansında, kızlarını yalnız bırakmak istemeyen babalar, 6 ay boyunca dans eğitimi aldı.
2016–2017 eğitim öğretim sezonu sonrası, bir anaokulunda düzenlenen yılsonu gösterilerine babalar damgasını vurdu. Okulun etkinlikleri arasında yer alan ‘baba-kız dansı’ için 6 ay dans eğitimi alan babalar, hem kızlarını sevindirdi hem de çocuklarına ve izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Dans ile herhangi bir ilgisinin olmamasına rağmen minik kızı Ayşe Nehir’in (5) mutluluğu için aylarca kursa giden babalardan Manisa’nın sevilen eğitimcilerinden Samet Nalbantoğlu, duygularını şöyle ifade etti; “Kızımın gittiği Gazi Umur Bey Anaokulunun yönetimi,yılsonu etkinlikleri kapsamında baba-kız dansları da düzenledi. Benim de dansa uzaktan yakından hiç alakam yoktur. Zaten en son eşimle evlendiğim zaman dans etmiştim. Tabi kızımın okulunda böyle baba kız dansına katılacağını duyunca onu da yalnız bırakmak üzmek istemedim. Eşimle birlikte gidip dans kursuna yazıldım. 6 ay boyunca dans eğitimi aldım. Yılsonu gösterisinde kızımla birlikte dans ettik. Çok mutlu oldu kendisi de. Benim haricimde diğer babalar da kızlarıyla dans edebilmek içindans kurslarına katıldılar. Kızlarımız için yaptığımız bu çalışmalarda büyük keyif aldık. Diğer yandan, görevim gereği yılsonu etkinliğinin olduğu gün yurt dışında olmam gerekiyordu. Kalacak otel, gidecek bilet her şey hazırdı. Sağolsun Müdürümüz Necmettin Bey de anlayış gösterdi ve müsaade etti. Ben de kızımın bu etkinliğine katılabildim. Her şey onun mutluluğu içindi. Böyle bir etkinliğe imza atan Okul Müdürü Dilara Kaplan’a ve bize dans eğitimi veren hocamıza da teşekkür ediyoruz.” MANİSA’NIN SEVİLEN EĞİTİMCİSİ SAMET HOCA Samet Nalbantoğlu Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge biriminde çalışıyor. 5 yıldır, eğitimde araştırma ve geliştirme çalışmaları yapan Nalbantoğlu, giyim öğretmeni olup, Matematik Öğretmeni Semra Nalbantoğlu ile evli ve bir kız çocuğu babasıdır.    
Bir anaokulunun yılsonu etkinlikleri kapsamında düzenlediği baba-kız dansında, kızlarını yalnız bırakmak istemeyen babalar, 6 ay boyunca dans eğitimi aldı.
2016–2017 eğitim öğretim sezonu sonrası, bir anaokulunda düzenlenen yılsonu gösterilerine babalar damgasını vurdu. Okulun etkinlikleri arasında yer alan ‘baba-kız dansı’ için 6 ay dans eğitimi alan babalar, hem kızlarını sevindirdi hem de çocuklarına ve izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Dans ile herhangi bir ilgisinin olmamasına rağmen minik kızı Ayşe Nehir’in (5) mutluluğu için aylarca kursa giden babalardan Manisa’nın sevilen eğitimcilerinden Samet Nalbantoğlu, duygularını şöyle ifade etti; “Kızımın gittiği Gazi Umur Bey Anaokulunun yönetimi,yılsonu etkinlikleri kapsamında baba-kız dansları da düzenledi. Benim de dansa uzaktan yakından hiç alakam yoktur. Zaten en son eşimle evlendiğim zaman dans etmiştim. Tabi kızımın okulunda böyle baba kız dansına katılacağını duyunca onu da yalnız bırakmak üzmek istemedim. Eşimle birlikte gidip dans kursuna yazıldım. 6 ay boyunca dans eğitimi aldım. Yılsonu gösterisinde kızımla birlikte dans ettik. Çok mutlu oldu kendisi de. Benim haricimde diğer babalar da kızlarıyla dans edebilmek içindans kurslarına katıldılar. Kızlarımız için yaptığımız bu çalışmalarda büyük keyif aldık. Diğer yandan, görevim gereği yılsonu etkinliğinin olduğu gün yurt dışında olmam gerekiyordu. Kalacak otel, gidecek bilet her şey hazırdı. Sağolsun Müdürümüz Necmettin Bey de anlayış gösterdi ve müsaade etti. Ben de kızımın bu etkinliğine katılabildim. Her şey onun mutluluğu içindi. Böyle bir etkinliğe imza atan Okul Müdürü Dilara Kaplan’a ve bize dans eğitimi veren hocamıza da teşekkür ediyoruz.”







MANİSA’NIN SEVİLEN EĞİTİMCİSİ SAMET HOCA
Samet Nalbantoğlu Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge biriminde çalışıyor. 5 yıldır, eğitimde araştırma ve geliştirme çalışmaları yapan Nalbantoğlu, giyim öğretmeni olup, Matematik Öğretmeni Semra Nalbantoğlu ile evli ve bir kız çocuğu babasıdır.




 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.