Haberler

Kızını korumak isteyen uzman jandarma öldüresiye darbedildi

Güncelleme:

Gaziantep'te evinin önünde kızını korumak isterken eşi ve çocuklarının gözü önünde saldırıya uğrayıp darp edilen uzman jandarma ölümden döndü.

Gaziantep'te kızının ezilme tehlikesine karşı tepki gösterdiği kişiler tarafından evinin önünde eşi ve çocuklarının gözü önünde saldırıya uğrayıp darbedilen Uzman Jandarma ölümden döndü. Aldığı darbelerle gözü kör olama seviyesine gelen Uzman Jandarma kırılan burnundan ameliyat oldu.

Olay, Nizip ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Karmakış ilçesinde Uzman Jandarma olarak görev yapan Alper Bülbül, Nizip ilçesinde bulunan evinim önünde aracını yıkattığı sırada fiziki saldırıya uğrayıp darbedildi. Saldırganlar Uzman Jandarma'nın belindeki silahını da gasp ederek olay yerinden kaçtı.

KIZININ EZİLME TEHLİKESİNE KARŞI TEPKİ GÖSTERİNCE SALDIRDILAR

Uzman Jandarma Alper Bülbül'ün olaya ilişkin polise verdiği ifade de, evinin önünde aracını yıkattığı sırada,tehlikeli bir şekilde kullanılan forklift nedeniyle kızının ezilme tehlikesi geçirmesi nedeniyle şahsı uyarması nedeniyle kendisine saldırıldığını belirtirken, "Bir araç yanımdan hızla geçerek durdu ve araçtan iki kişi inerek üzerime saldırdılar. Şahıslardan biri arkamdan gelip boynumdan sarılarak yere yatırdı diğer şahısta yumruk attı iki şahıs beni yere yatırarak tekme ile darbettiler. Aldığım darbelerle yüzüm gözüm kan içindeydi çevremi göremiyordum. Şahıslar benim üzerime çöktü. Sonrasında Aydın B. isimli şahıs görev silahımı gasp ederek aracına aldı" dedi.

Kızını korumak isteyen uzman jandarma öldüresiye darbedildi

"OLAYI AYIRMAK YERİNE MUHTARDA SALDIRDI"

İfadesinde "Ben alığım darbeler ile kendime gelmeye çalışırken Karkamış Merkez Mahalle muhtarlığını yapan Cemal B.'nin de küfür ederek yumruk attı" diyen Bülbül, "Bu esnada diğer şahıslar Ahmet ve Aydın B.'de yeniden saldırdı daha sonrasında ise forklifti kullanan İbrahim Halil K.'da yumruk attı" ifadelerini kaydetti.

Uğradığı saldırı sonrası hastanede tedavi altına alınan Uzman Jandarma Alper Bülbül, kendisini darbeden Ahmet B., Aydın B., Cemal B. ve İbrahim Halil K'dan şikayetçi olarak can güvenliği olmadığı için koruma talep etti. Olayın ardından gözaltına alınan 4 şüpheli alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Kızını korumak isteyen uzman jandarma öldüresiye darbedildi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziantep Jandarma Aydın Haberler

500

Yorumlar (192)

xl:

bu tip şehir magandaları her zaman hakim karşısında kazanıyor bu olay bir hakim veya savcıya olsa ne yaparlardı acaba

47
0
yanıtYanıtla
Adalet:

İşte o zaman adalet yerini bulurdu savcıya hakime küfür etsen bile hemen hapis

yanıt9
yanıt0
osman kartal:

bu tür olalarda türk toplumunun bizlerin devlete olan zaafı kötüye kullanılıyor. jandarma vatandaş bir ay maaşı 9000 değilse 8500 verilse nasıl kazan kaldırır. ama 9000 maaşı alırken iyi, asgari ücreti zor bulan binlerce insan var onlar ana çocuğu değilmi. , böyle haber yaparak, bunları yüceltmeyin. gidinde aç yatanlara bakın

2
44
yanıtYanıtla
Tz.:

Osman kartal adam 4-5 kişi tarafından öldüresiye dövül müş utanmasan dövenlere madalya istiycen. Hayırdır bi kuyruk acın mı var Jandarmadan

yanıt21
yanıt1
adil:

Serbest bırakıldı ifadesini görünce kan beynime sıçrıyor.

43
0
yanıtYanıtla
Adalet:

Adalet bu şekilde olmamalı

yanıt12
yanıt0
1905:

Uzman asker dayilik yapmistir....yoksa 5 kisi ayni haksizligi yapmaz....

2
38
yanıtYanıtla
Ccccc:

Sen de mi ordaydın nerden biliyorsun

yanıt15
yanıt1
Behzat Ç.:

5 kişide aynı haksızlığı yapar, çünkü hainler,askere polise tahammülleri yoktur,devletide kabullenmezler....

yanıt10
yanıt0
Ahmet:

4veya 5 kişide kardeşler dayılık deyil bu resmen zorbalık

yanıt8
yanıt0
Tüm 192 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title