banner113

Kızıltepe'de Muhtarlar Günü Kutlandı.

Kızıltepe İlçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü düzenlenen törenle kutlandı.

Kızıltepe'de Muhtarlar Günü Kutlandı.
Kızıltepe Hükümet Konağı bahçesinde bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan tören Kaymakam Hüseyin Çam’ın ziyaret edilmesi ile tamamlandı.
19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Hükümet konağı bahçesinde düzenlenen kutlama törenine ilçe Kaymakamı Hüseyin Çam, İlçe Emniyet Müdürü Emin Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aslan, Ak Parti İlçe Başkanı Aydın Yücedağ, Kurum Müdürleri, STK temsilcileri ve muhtarlar katıldı.
Hocaköy Mahalle Muhtarı Mehmet Bayram tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunumu yapılması ile başlayan 19 Ekim Muhtarlar Günü töreni Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti. Törende Kızıltepe Muhtarlar Derneği adına günün anlam ve önemini ifade eden konuşma Dikmen Mahalle Muhtarı Aziz Karaaslan tarafından yapıldı.
19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Hükumet konağı bahçesinde düzenlenen kutlama töreninin ardından Kızıltepe Kaymakamı Hüseyin Çam, İlçe merkezi ve kırsalında yer alan mahalle muhtarlarını makamında misafir ederek onları günleri nedeniyle tebrik etti.

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2019, 13:44

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER