Kızıldağ Sülalesinin 2.Geleneksel Buluşması Hendekte Yapıldı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı -Hendek ve farklı yörelerde yaşayan Kızıldağ sülalesinin 2.geleneksel buluşması Bayramın üçüncü günü yemekli programla gerçekleşti.

Hendek Uludere Tesislerinde Kızıldağ sülalesi buluşmasında bir araya gelen akrabalar bol bol hasret giderdiler.

Bütün Kızıldağ Sülale buluşmasını geleneksel hale getirmeyi planladıklarını söyleyen Kızıldağ sülale buluşma programını organize edenler Yusuf,M.Ali,Mustafa ve Murat Kızıldağ “Geleneksel hale gelmesini düşündüğümüz ve bu sene ikincisini gerçekleştirdiğimiz akrabaların kaynaşma ve buluşma toplantısında sülalemiz bireyleri ile bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Gençlerimiz bu geleneği sürdürerek yıllarca bu toplantıların sürmesini temenni ediyoruz” diyerek bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.Kızıldağ sülalesi olarak bu buluşmamıza uzaktan ve yakından iştirak eden akrabalarımıza Kızıldağ sülalesi olarak teşekkür ediyoruz denildi.

Kızıldağ Sülalesi buluşma programlarının her yıl Kurban Bayramının 3.günü gerçekleştirmek üzere karar alındı ve gelecek sene tekrardan görüşmek ve buluşmak dileği ile bu yılki programımızı gerçekleştirmenin gururu ve huzuru içerisindeyiz denildi.

Kızıldağ Sülalesinin 2.Geleneksel Buluşması Hendekte Yapıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir