HAKKARİ İL SESİ GAZETESİ-HİKMET TEMEŞ

Şube Başkanı Recep Bozkurt, şube binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Elazığ ve Malatya'daki depremi hatırlatarak, hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara şifa diledi. 

Türk Kızılayı'nın depremin hemen ardından alarma geçerek, deprem bölgesinde 202 afet uzmanını görevlendirdiğini belirten Bozkurt, şöyle devam etti:

"Kızılay, 15 öncü araç, 4 yardım aracı, 5000'er kişilik 4 mobil mutfak ve 7 ikram aracının da bulunduğu toplamda 43 aracını alana göndermiştir. Türk Kızılay Hakkari Şubesi olarak depremzede vatandaşlarımızın acılarını paylaşıyor ve bir yardım kampanyası başlatıyoruz. Bu kapsamda deprem bölgesinde bulunan koordinasyon merkezi ile gerçekleştirilen iletişim sonucu acil ihtiyaç duyulan malzemeler öncelikli olarak ısıtıcı, battaniye, kuru gıda ve hijyen malzemesi olarak belirlenmiştir."

Kampanyanın cuma gününe kadar devam edeceğini ve toplanacak yardımların cumartesi günü deprem bölgesine gönderileceğini belirten Bozkurt, kampanyaya destek olma çağrısında bulunarak, yardım etmek isteyenlerin şubeye başvurmalarını istedi. 

Kampanyamıza katkı sağlamak isteyen vatandaşlarımız şubemizin bulunduğu adrese gelerek veya aşağıda bulunan telefon numaralarıyla iletişime geçerek destek verebilirler.

Kampanyaya  HAKDA (Hak ve Dayanışma) Platformu da destek verdi

Yardımların yapılacağı adres ve iletişim numaraları şube adresi: Bulak Mah. Av.Muhsin Zeydan cad. Defterdarlık yanı Bilgin Apt. No.9
   Tlf. 04382117311
   Gsm: 0545 557 8583
          0530 543 1295
         
KIZILAY BAĞIŞ İÇİN; ( 10 TL BAĞIŞ İÇİN) DEPREM YAZ 2868 GÖNDER

 

Editör: Haber Merkezi