Haberler

Kızı tarafından istediği ayakkabıyı almadığı için merdivenden itilen anne, şikayetçi olmadı

Güncelleme:

Tekirdağ'da pahalı bulduğu ayakkabıyı almadığı için kızı tarafından merdivenlerden itildiği iddia edilen anne, kızını karakolda affetti. İfadesi alınan anne, kızından şikayetçi olmadı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde beğendiği ayakkabıyı pahalı bulduğu için satın almayan annesiyle önce tartışan sonra da AVM'nin merdivenlerinden ittiği iddia edilen P.D., adlı genç kız, polis tarafından gözaltına alındı.

Enis Yıldırım'ın Habertürk'te yayınlanan haberine göre görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından eve giden polis, anne ve kızının ifadesine başvurdu. Anne Nevin Ş., kızından şikayetçi olmadığını belirterek, "Kızımın beni merdivenlerden kasıtlı olarak ittiğini düşünmüyorum. AVM'de görüntülerimizi çeken ve sosyal medyada atan Gülay adlı 541 937 …. nolu telefon sahibinden şikayetçiyim" dedi.

"AYAKKABIYI PAHALI OLDUĞU İÇİN ALMAK İSTEMEDİM"

Kızıyla birlikte AVM'ye girdikleri belirten Nevin Ş., "Kızım bir ayakkabı beğendi. Pahalı olduğu için almak istemedim. Sonra benden para istedi. Ben de almak için yukarı çıktım. Bu sırada kızım bana bağırınca ayakkabıyı almak istemediğimi söyledim. Beni çekiştirmeye başladı. Merdivenlerin başında kızımdan kurtulmaya çalışırken dengemi kaybettim ve merdivenlerden düştüm. Mağaza çalışanı kızıma hakaret etti. Kızım sakinleşti ve mağazadan çıktık" dedi.

"GÖRÜNTÜYÜ ÇEKEN BENDEN ÖZÜR DİLEDİ"

Kızını arkadaşlarının aradığını ve AVM'de yaşananların sosyal medyada yayıldığını söylediğini belirten Nevin Ş., "Kızım 'Anne yaşadıklarımız çekip sosyal medyaya atmışlar' dedi. Ben de AVM'ye gidip çekeni bulmak istedim. Çeken kişinin izinli olduğunu söylediler. Sonra çekimi yapan beni aradı ve özür diledi. Kızımın hayatını mahvettiğini söyledim. Daha sonra polisler geldi" diye konuştu.

Anne polis merkezinde, kızı ise yaşı küçük olduğu için çocuk polisine ifade verdi. Kasten yaralama ve hakaret iddiasıyla başlatılan soruşturma sürüyor.

Dün sosyal medyada yayılan görüntü, kullanıcıların tepkisini çekmişti. Twitter kullanıcıları #anneyekalkanellerkırılsın etiketiyle genç kızı eleştirmişti.

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

kızım dizisi Sosyal Medya Tekirdağ 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (77)

Ay:

Bilerek itmemis de neden dusen annesinin yanina kosup bakmiyor nesi var diye, bagirip duruyor hala ''anlamiyorsun'' diye. Ofke kontrolu sorunu var, yazik.

22
0
yanıtYanıtla
Böyle anneye:

Böyle kız kendisini tlfno cekenden şikayetçi olmuş pes

20
1
yanıtYanıtla
Hey Sen:

Anne video çekenden rahatsız olmuş eyvallah haklı . Ama çocuklarını bu şekilde büyütenler varı yoku öğretmenyenler çocuklarının yanlışlarını pwkiştirenler böyle hayırsız evlatlar mahkumlar. Yazık

19
1
yanıtYanıtla
Bilmem:

Allah ne verirse hayırlısını versin.

19
0
yanıtYanıtla
Aylin:

Anne yüreği böyle bi şey işte.....

12
6
yanıtYanıtla
Bir ibred lik olay daha:

Iste allah korkuso olmayan bir evlad daha,hadis şerif,Fitne her eve girecek ve tecrübesiz gençler başa geçecekler.Sonradan gelen nesiller, önceden gelenlere sövüp sayacaklar Kişi, elbisesini sakındığı kadar dinini sakınmayacak ve fakirler de namaz kılmayacak.Büyükleri merhametsiz, küçükleri hürmetsiz olacak çocukları terbiye, köpekleri terbiyeden daha zor olacak

17
0
yanıtYanıtla
bu akıl hastası allahla ilgisi yok:

alahı delilerin davranışı üzerinden değerlendirmekta nasıl bir zeka ; din deli, lere gelmemiş tırrek , aklı başında haysiyet sahibi olanlara inmişki diğer kabzı-malları düzeltsinler

yanıt0
yanıt0
Fulya:

Suç ailenin egitim şart.

16
0
yanıtYanıtla
Bir Vatandaş:

İnsanların ayıbını örtelim değerli arkadaşlar.Bizimde başka kusurlarımız var.Bunları genele açmak topluma lanse etmek doğru değil..Yeri gelince çocuk savunucusu olur arslan kesiliriz.Yeri gelir cocukça bir tavırdan dolayı çocuğa hakaret edersiz.Bağdaşmıyorsunuz..

5
8
yanıtYanıtla
ece:

o kadar çok çocuklarından çeken varki Allah yardımcıları olsun dışarda böyleyse evde nasıldır

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title