DSİ 1 Bölge Müdürlüğü tarafından Kocaeli nin Karamürsel ilçesine bağlı Kızderbent Köyünde yapılması planlanan Taş Ocağına tepki gösteren köy sakinleri, bu süreçte yanlarında olan UGC-Uluslararası Gazeteciler Cemiyetine teşekkür ziyaretinde bulundular.

Kızderbent Dernek Başkanı Enver Demirsoysal, köy sakinlerinden Gürel Koca ile Tuncay Bilkan, Uluslararası Gazeteciler Cemiyetine ziyarette bulundular.

Düşüncelerini dile getiren Kızderbent Dernek Başkanı Enver Demirsoysal, Köy Sakinlerinden Gürel Koca ile Tuncay Bilkan” DSİ 1 Bölge Müdürlüğü tarafından köyümüze yapılması planlanan taş ocağı ile köyümüzdeki ormanlarımız kesilecek. Tarım ve hayvancılık bitecek. Doğa katliamını yaşanacak. Çocuklarımıza ve torunlarımıza sahip çıktığımız yeşil doğayı miras bırakamayacağız.

Köy sakinleri olarak taş ocağını kesinlikle köyümüzde istemiyoruz. Elimizden gelen her türlü  mücadeleyi vereceğiz.

Yalova bölgesine yapılması planlanan baraja karşı değiliz. Ama baraj için Kızderbent teki taş ocağı açılmasın. Köyümüze 8 kilometre uzaklıkta bulunan İznik Bayındır Köyünde faaliyet gösteren taş ocağını kullansınlar. Bayındır da faaliyet gösteren taş ocağı köyün bütün güzelliğini bitirmiştir.

DSİ, şimdide bir yeri yaparken bir yeri yıkmasın. Bayındır Köyündeki taş ocağını kullansın. Kızderbent teki taş ocağını açmasın.

Kızderbent köyü sakinleri olarak istemediğimiz taş ocağı hakkında bizleri gerek haber yaparak sesimizi duyuran, gerek DSİ 1.Bölge Müdürlüğüne giderken Köyümüzün dernek başkanını yanınıza alarak götürmeniz ve DSİ deki ziyarette merak edilen soruları bölge müdürüne sormamıza yardımcı olan Uluslararası Gazeteciler Cemiyetine ve Genel Başkan Ahmet Öz e çok teşekkür ederiz” açıklamasında bulundular.

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet Öz, Cemiyetimiz olarak sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde halkımızın yanında olmamız bizlere büyük bir mutluluk yaşatmıştır. Doğa katliamlarına kesinlikle karşıyız. Kızderbent Köyü sakinleri tarafından cemiyetimize yapılan ziyaretten dolayı çok memnun kaldık.” İfadelerini kullandı.

 

 

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı