Haberler

Kıvanç Tatlıtuğ'un koronavirüs testi negatif çıktı

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, koronavirüs testinin negatif çıktığını açıklayarak, "Yapılan tetkikler sonucunda akciğerimde küçük bir alanda zatürre odağı tespit edildi. Bununla ilgili olarak takip ve tedavi altına alındım" dedi.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, yüksek ateş ve öksürük şikayeti ile gittiği hastanede yapılan koronavirüs testinin negatif çıktığını söyledi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Tatlıtuğ, "Yapılan tetkikler sonucunda akciğerimde küçük bir alanda zatürre odağı tespit edildi. Bununla ilgili olarak takip ve tedavi altına alındım" dedi.

"AKCİĞERİMDE KÜÇÜK BİR ALANDA ZATÜRRE ODAĞI TESPİT EDİLDİ"

Kıvanç Tatlıtuğ'un paylaşımında şu ifadeler yer aldı: "Yüksek ateş ve öksürük şikayeti ile geldiğim hastanede, yapılan tetkikler sonucunda akciğerimde küçük bir alanda zatürre odağı tespit edildi. Bununla ilgili olarak takip ve tedavi altına alındım. Bugün Covid-19 test sonucumun negatif geldiğini öğrendim.

Yarın yapılacak son kontrollerim sonucuna göre gerekirse evde takip ve tedavime karar verilecektir. Ülkemizde özellikle bu dönemde yoğun mesai harcayan sağlık personellerine çok teşekkür ediyor, başta Covid-19 ile mücadele eden hastalar olmak üzere tüm hastalara Allah'tan şifa diliyorum. Dualarımız sizinle. Ben iyiyim... İlginize teşekkür ederim.."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ Sosyal Medya Koronavirüs Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

KUZEYİN UŞAĞI:

Allah yar ve yardımcımız olsun, tüm hastalarımıza acil şifalar versin. İNŞAALLAH. .

3
0
yanıtYanıtla
Konuk11:

İyi günler,merhaba

yanıt0
yanıt0
KUZEYİN UŞAĞI:

KONUK11 sizede merhaba iyi günler

yanıt0
yanıt0
aycan:

allahım tüm hastalara şifa versin bir an önce şu illetten kurtulalım tüm dünya olarakkkk

2
1
yanıtYanıtla
25:

Lan benden önce ne yorum yazıyorsun armut

yanıt2
yanıt0
31:

Benimde şeyma

yanıt1
yanıt0
ÇAMUR ŞEVKET:

sakin olun yok bir şey şaka şaka

yanıt0
yanıt0
çokemelli:

çok önemli sanki milyonlarca insan etkileniyor bizi kıvanç bağlıyor sanki.

2
0
yanıtYanıtla
neo:

bu kıvanc tatlıtug sette calısan yardımcı oyuncuların selamını bile almayan birisidir sorun inkar etmez set calısanları bilir bunu insanlara tepeden bakan biridir bunu yayınlamassanız gercekleri örtmüş gizlemiş olursunuz yigitseniz yayınlayın.

2
0
yanıtYanıtla
İYİ Kİ:

açıklama yaptın ya. . . o kadar insan varken herkes senin derdine düşmüştü zaten.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title