Haberler

Kısıtlamadan muaf olan vatandaşlar vergi dairelerinde metrelerce kuyruk oluşturdu

Güncelleme:

Vergi dairelerinin hafta sonu açık olacağı açıklamasının ardından vergi borçlarını ödemek ve yapılandırma işlemini son güne bırakanlar vergi dairelerinde yoğunluk oluşturdu. Ödeme yapmak isteyenler vergi daireleri önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Vergi borcu ödemesi ve yapılandırmasında son tarih 1 Mart olduğu için vergi dairelerinin hafta sonu açık olmasına karar verildi. Bu kapsamda ödemelerini yetiştiremeyen veya son güne bırakan vatandaşlar vergi daireleri önünde yoğunluk oluşturdu.

Sokağa çıkma kısıtlamasında vergi dairelerinde metrelerce kuyruk oluştu

"İNSANLAR İŞLERİNİ SON GÜNE BIRAKIYOR"

Borcunu ödeyebilmek için sabah erken saatlerinde vergi dairesine geldiğini söyleyen Muhtesım Beyaz, "Dün yetiştiremedim ve çok kalabalık vardı. Numaralar önceden veriliyormuş, ben geldim ödeyemeden tekrar gitmek zorunda kaldım. Vergi dairesinin hafta sonu açık olacağını söylediler. Sabah erkenden geldim. Borcumu yapılandırmaya sokmuştum. Yolda da herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Burada da kalabalık var ve mesafeli yaklaşmaya çalışıyorum. İnsanlar biraz daha sosyal mesafeye uyarsa daha iyi olur diye düşünüyorum. Bu kadar kalabalık olması normal ben dahil insanlar işlerini son güne bırakıyor" dedi.

Sokağa çıkma kısıtlamasında vergi dairelerinde metrelerce kuyruk oluştu

"BU KADAR KALABALIK OLACAĞINI TAHMİN ETMİYORDUM"

İnternet bankacılığından ödeme yapamadıkları için sabahın erken saatlerinde geldiğini belirten Adem Er, "Hafta sonu açık olduğunu haberlerde gördüm ve ben de gelip ödemek istedim. Fakat bu kadar kalabalık olacağını tahmin edemedim" diye konuştu.

Sokağa çıkma kısıtlamasında vergi dairelerinde metrelerce kuyruk oluştu

"HER DAKİKA KUYRUK UZUYOR"

Dün borcunu ödemek için geldiğini fakat yetiştiremediğini belirten Can Şimşek, "Vergi borcu ve trafik cezamı ödemeye geldim. Aslında dün geldim ve hafta sonu açık olacağını söylediler. Dün geldim vergi dairesine yetiştiremedim ve bu kalabalığın bir buçuk katı daha fazla bir kalabalık vardı. Şu anda da her dakika kuyruk uzuyor. Belki işim öğlen saatlerinde biter" dedi.

Sokağa çıkma kısıtlamasında vergi dairelerinde metrelerce kuyruk oluştu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Damla kimdir? Peki, Survivor Damla kaç yaşında, nereli? Bein Sports 1-2-3 CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500

Yorumlar (13)

Vatandaş:

İnsanlar işlerini son güne bırakmıyor. Tembel memurlar yüzünden iş yavaş ilerliyor. 10 da işbaşı arada sigara molası öğlen yemeği sonra yine mola 15, 30da sistem kapatıyorlar 14. 00 de paydos. E fatura şifresini vergi dairesi veriyormuş 4 günde zor alabildim. Müdüründen memuruna 1 tane memur bırakmayacaksın hepsi işçi statüsünde işine devam etsin yönetemeyen müdürün işini yapmayan memur aynı özel sektör gibi anında kapı önüne. . Bir senede memleket düze çıkar.

8
7
yanıtYanıtla
ddd:

internetten ödeniyor , insanlar da son güne bırakmaya meraklı dışarı çıkmak için zaten. sanki vergi bilinci çok varmış da. . bla bla bla. . .

yanıt1
yanıt0
Vatandas:

Online olmuyor mu bu isler ?

4
0
yanıtYanıtla
Ulaa:

Olmazmı biz oyle yatırdık kaç aydır vergi daireleri boş son günü beklemeye bayılıyoo bizim insanımız

yanıt2
yanıt0
Kral:

Alın size yeni türkiye den Bi foto mutasyon lu virüs var diyorlar metrelerce kuyruk oluşmuş alın size önlem alın size tedbir alın kafa alın beyin size tepe tepe kullanın

3
1
yanıtYanıtla
Ulaa:

Ulanmn inek yavrusu internetten ödeniyo bu bide kaç ay oldu son günü bekleme alışkanlığı bitmedi bu insanlarda

yanıt3
yanıt1
Pilot:

80li yillarin kuyruklarini agzinizdan dusurmuyordunuz, alin size 2019 2020 2021 nin kuyruklari. Makarnacilar sizi.

3
0
yanıtYanıtla
millet:

Alacak oolduğunda korona yok yeterki para gelsin. herşey erteniyor borclarıda erteleyemedin mi?

1
1
yanıtYanıtla
ddd:

netten ödeniyor boş yapmaya o kadar meraklıyız ki. . .

yanıt1
yanıt0
Klm:

Yaşasın kötülük yaşası adalet Büyük Türkiye VİRİÜS Türist Kayak Otel Eğlence Uçak Seyhatlerine Borçlu olanlara dokunmaz KORONA emekli işssiz yaşlı garibin hastalığı yaşadım BÜYÜK TÜRKİYE EĞİTİM İPTAL VERGİ KREDİ BORÇ KAPALI İŞYERİNE SPOTAJ ALACAKLARINA DEVAM

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title