Dilara Doğan Kışı aksesuvarsız geçirme
HABERİ PAYLAŞ

Kışı aksesuvarsız geçirme

YUMUŞACIK PELUŞ ÇANTA

Peluş kabanlara hayransanız, çantasına daha çok hayran olacaksınız. Yumuşacık evcil bir hayvan gibi gezdireceksiniz yanınızda tüm gün. Macera arayıp ciyak ciyak bağıran renklere yönelmeyin. Beyaz olsun, kahve olsun, lacivert olsun, sizinle olsun. Pembesi, yeşili, moru, anaokuluna çantasız gitmeyen minik kız çocuğuna dönüştürür sizi.

Kışı aksesuvarsız geçirme

KÜLOTLU ÇORAP ZİRVEDE

Gençliğimi çaldı külotlu çoraplar. Tüm okul hayatım, nefret sözcükleri kusa kusa, gün daha aydınlanmadan giymeye çalıştığım siyah opak külotlu çorapla geçti. Büyüyünce ne olacağımdan çok, bir daha asla külotlu çorap giymeyeceğimi biliyordum. Öyle olmadı tabii.

Haberin Devamı

Kışı aksesuvarsız geçirme

Bu moda denen illet yüzünden bir şans daha verdim külotlu çoraplara. Geçtiğimiz sezona damga vuran taşlı, yıldızlı, şekilli, inceli, kalınlı çoraplar hız kesmeden bu sezon da devam ediyor. Uzun kazaklarınıza, eteklerinize boyut atlatmak istiyorsanız deneyin.

BERE ŞART

Bu kış dolabınızda şapkalar ve bereler için kocaman bir yer açsanız iyi olur. Toprak tonları ve grinin tonlarıyla örülmüş bereler sezonun gözdesi. Büyük ponponlara bir sezon daha şans verebiliriz. Şıklık arayanlara tavsiyem, yana eğilen parizyen modeller. Sadece üşüdüğünüzde değil “Ay bi’ havam değişsin” dediğiniz her an kullanabilirsiniz.

Kışı aksesuvarsız geçirme

SARIP SARMALAYAN ATKI

Metrelerce uzanan, boynumuzu değil bedenimizi bile sarmaya uygun atkılara şans verin. Tıpkı kusursuz bir sevgili gibi hem havalı hem sizi sarıp sarmalıyor. Renk konusuna gelirsek, bu sezon ekose zirvede. Pastel tonlar zaten her şeyle uyumlu, gönlümüzün bir tanesi. Logolu olanlara hiç bulaşmayın derim. Bir yeriniz de logosuz oluversin.

Kışı aksesuvarsız geçirme

SAÇLAR KADİFELENDİ

Kadifeye en çok yakıştırdığım koyu yeşil ve bordo saç aksesuvarlarından mutlaka edinin. Kocaman kocaman fiyonk tokalar elinize alınca “Yok artık” dedirtiyor, kabul ama takınca “Vay canına” oluyorsunuz. Gevşek bir topuz ucuna ya da yarım bağladığınız saçınıza bu tokalarla neşe ve hareket katın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder