Kışa inat görüntüler

Kışa inat görüntüler

03 Aralık 2017 Pazar 19:01
Kışa inat görüntüler
Türkiye’nin birçok bölgesinde kış koşulları etkisini sürdürürken, Antalya ve Alanya’da güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar, 2017’nin son ayında dünyaca ünlü Konyaaltı sahilini doldurdu. 
 
Yurdun büyük bölümünde soğuk hava şartlarının etkili olmasına karşın Antalya’da hava sıcaklığı hafta sonunda 20 dereceye ulaştı. Güneşli havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler, sahilde zaman geçirmeyi tercih etti. Bazı vatandaşlar denize girerken, bazı vatandaşlar da sahil kenarında kahvaltı keyfi yaptı.
İstanbul’dan bir arkadaş toplantısı için Antalya’ya geldiğini söyleyen Hikmet Kaymak, "Cuma günü İstanbul’dan geldim. Orada mont ve atkıyla geziyordum. Şu anda burada denize giriyorum. Bugün de çalışma arkadaşlarımla birlikte deniz keyfi yapmaya geldik. Şu an Aralık ayındayız yılın sonuna gelmemize rağmen, Antalya’da hala denize girebiliyoruz. Şüphesiz ki Antalya dünyanın en güzel yeri" dedi.
Annesini ziyaret etmek için Ankara’dan geldiğini söyleyen Veysel Gürgaşı ise, "Buraya annemin yanına geldim, 20 gündür buradayım. Geldiğimden beri denize giriyorum. Aralık’ın 25’ine kadar denize girmeye devam edeceğim. Yeni bypass ameliyatı oldum. Spor yapıyorum, yürüyorum ve yüzüyorum. Spor yaptıkça da güçleniyorum. Deniz de bana şifa veriyor. Aralık ayında denize girebiliyoruz. Bunu da ülkemizde dört mevsimin yaşanmasına bağlıyorum" şeklinde konuştu.
Bazı vatandaşlar deniz keyfi yaparken, bazıları da sahil kenarında kahvaltı yaptı, balık tuttu. Güneşli havayı fırsat bilen aileler de sahil kenarında vakit geçirdi ve fotoğraf çekildi.
 
Son Güncelleme: 03.12.2017 21:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81