reklam
reklam
DOLAR 32,5003 % 0.15
EURO 34,8349 % 0.3
STERLIN 40,6173 % 0.39
FRANG 35,7761 % 0.49
ALTIN 2.488,78 % 1,08
BITCOIN 2.050.396 -0.997

Kırtasiye Yardımları Öğrencilere Ulaştırıldı

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Kırtasiye Yardımları Öğrencilere Ulaştırıldı
reklam

Ülkü Ocakları Kırklareli İl Başkanlığı “Kardeş Okul Projesi” kapsamında Tevfik Fikret İlköğretim Okulu’na kırtasiye yardımında bulundu.

Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından başlatılan “Kardeş Okul Projesi” kapsamında Ülkü Ocakları Kırklareli İl Başkanlığı’na bağlı İlçe Ocakları’nın belirledikleri okullarda bulunan öğrencilere kırtasiye yardımında bulunduğunu hatırlatan Ülkü Ocakları Kırklareli İl Başkanı Ahmet Yıldırım “Bizde bu proje kapsamında Tevfik Fikret İlköğretim Okulu’nda bulunan öğrencilerimizin ihtiyaçlarını giderdik” dedi.

Tevfik Fikret İlköğretim Okulu Müdürü Hüdai Akgün tarafından karşılanan Ülkü Ocakları Kırklareli İl Başkanı Ahmet Yıldırım öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada “Kardeş okul projemiz bizim artık geleneksel hale getirmeye çalıştığımız önemli projelerimizden birisidir. Geleceğimiz olan çocuklarımız ve onların eğitimi, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın en çok üzerinde durduğu hususlardan birisidir. Milletimizin inşası bu gençlere verdiğimiz eğitimden geçmektedir. Milli ve manevi hassasiyetlerle yetiştireceğimiz her bir kardeşimizi, ülkemiz için yaptığımız en büyük hizmet olarak görmekteyiz. Bu bağlamda İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne de bilgi vererek Kardeş Okul Projemizi Kırklareli Merkez ve ilçelerinde yürürlüğe sokuyoruz. Seçtiğimiz okulları ziyaret ederek başta kutsal mesleklerini icra etmekte olan değerli öğretmenlerimizi ziyaret ederek, öğrencilerimize kırtasiye yardımında bulunduk. Ülkü Ocakları İl Başkanlığı olarak böyle bir projeyi hayata geçirmenin verdiği haklı gururu yaşıyoruz” dedi.

Öğrencilere kırtasiye malzemelerini dağıtan Ülkü Ocakları Kırklareli İl Başkanı Ahmet Yıldırım daha sonra Tevfik Fikret İlköğretim Okulu Müdürü Hüdai Akgün’e Ziya Gökalp tarafından kaleme alınan “Kızıl Elma” isimli kitabı hediye etti. Başkan Yıldırım “Sayın Müdürüm öncelikle bizleri güler yüz ve nazik misafirperverliğiniz ile ağırladığınız için çok teşekkür ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Bedenimin babası Ali Rıza Efendi, hislerimin babası Namık Kemal, fikirlerimin babası ise Ziya Gökalp’tir’ diyerek onurlandırdığı Ziya Gökalp tarafından kaleme alınan ‘Kızıl Elma’ isimli kitabı şahsınıza hediye etmek istiyorum. Kızıl elma düşüncemiz kapsamında milli ve manevi değerleri yüksek gençlerin yetiştirilmesi hususunda gayret göstermenizi temenni ediyorum. Bu sıralarda oturan gençlerimiz, ilerde bu hedefi gerçekleştirecek, ‘Türk’ ismi ve töresini tüm Dünya’ya hakim kılacaklardır” dedi. 

Gerçekleştirilen ziyaretten ve kendisine takdim edilen hediyeden ötürü Ülkü Ocakları Kırklareli İl Başkanı Ahmet Yıldırım başta olmak üzere tüm ülkücü gençlere teşekkür eden Tevfik Fikret İlköğretim Okulu Müdürü Hüdai Akgün, kırtasiye yardımlarının öğrenci ve öğrenci ailelerini ciddi anlamda mutlu ettiğini söyledi. 

 

Haber/Kaynak: Sınırkent