KIRMIZI ŞİMŞEKLER ZİRVEYİ SEVDİ

KIRMIZI ŞİMŞEKLER ZİRVEYİ SEVDİ
Yılport Samsunspor, 2019-2020 sezonu TFF 2.Lig Beyaz Grup serüveninde 19. haftada deplasmanda Pendikspor'u 2-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. 

lk-yari-fotograflar-5.jpeg

Kırmızı-beyazlılar, İstanbul'da Pendikspor'a karşı TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta on dokuzuncu maçına çıktı. Zaman zaman stresli geçen maçta haneye 3 puanı yazdıran goller Guido Koçer ve İbrahim Halil Çolak'ın ayağından geldi.  Yılport Samsunspor, deplasmanda Pendikspor'u mağlup ederek 2019-2020 sezonunda on dördüncü galibiyetine ulaştı.

lk-yari-fotograflar-2.jpeg

Pendik Stadı'nda rakibine karşı kontrollü bir oyun ortaya koyan Yılport Samsunspor, 2-0'lık skorla rakibini yenerek 46 puana yükselerek liderliğini sürdürdü. Yılport Samsunspor'da ilk olarak sahneye 34. dakikada Guido Koçer çıktı ve Bahattin Köse'nin nefis pasında kaleciyle karşı karşıya kalarak düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. 

lk-yari-fotograflar-6.jpeg

İlk yarı bu skorla biterken Yılport Samsunspor ikinci yarıya da kontrollü başladı. Kırmızı-beyazlılarda ikinci yarıda İlyas Kubilay Yavuz yerini Muhsin Yıldırım'a, Bahattin Köse yerini İbrahim Halil Çolak'a, Erkam Reşmen ise yerini Veli Çetin'e bıraktı.

lk-yari-fotograflar-8.jpeg

OYUNA GİRDİ GOLÜNÜ ATTI
Yılport Samsunspor'da maçın sonucunu tayin eden golü 79. dakikada yeni transfer İbrahim Halil Çolak kaydetti. Bu golle birlikte iyice rahatlayan kırmızı-beyazlılar oyunu rolantiye aldı. Maçta başka gol olmayınca Samsunspor 46 puana ulaşarak zirvedeki yerini korudu.

lk-yari-fotograflar-1.jpeg

BAŞKAN TRİBÜNDE
Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım mücadeleyi tribünden seyretti. Gollerde büyük coşku yaşayan Yıldırım, galibiyetle birlikte stadyumla sevinçle ayrıldı.

yildirim.jpeg

YALNIZ BIRAKMADILAR
Kırmızı-beyazlı taraftarlar her deplasmanda olduğu gibi İstanbul'da da Samsunspor'u yalnız bırakmadı. 90 dakika boyunca takıma destek veren taraftarlar futbolcuların sahadaki en büyük destekçisi oldu.

yalniz.jpeg

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.