KIRMIZI ŞİMŞEKLER EVİNDE COŞTU

KIRMIZI ŞİMŞEKLER EVİNDE COŞTU
TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele veren Yılport Samsunspor kendi sahasında ve taraftarları önünde Manisaspor'u konuk etti. Soğuk havaya rağmen Kırmızı Şimşekler rakibini gole boğdu.

Her zaman olduğu gibi maça kırmızı şimşekler çok hızlı başladı. Sağlı sollu ataklarla Manisaspor kalesini ablukaya aldılar .Tribünlerin geçen haftalara göre boş olması dikkatlerden kaçmadı. Yılport Samsunspor, inanılmaz ataklarla bir dakika olsun Manisaspor kalesinden ayrılmadı.

01.jpg

Çift forvet sonuç verdi
Bu maçta Taner Taşkın çift forvetle sürdü takımı sahaya. Bu taktik anlayışı golü erken bulmayı sağladı. Dakikalar 29'u gösterirken, Bahaattin Köse ile duvar pası yapan Erhan Şentürk kalecinin üzerinden aşırttığı topu filelerle buluşturdu:1-0. Maç tamamen Yılport Samsunspor'un kontrolünde ve hakimiyetinde geçti.
Dk.37'yi gösterdiğinde ise Oğuz Gürbulak'ın müthiş ara pası ile sol kanattan topla buluşan Samet Asatekin topu rakip filelere gönderdi: 2-0. Bu maç geçen haftaki maç gibi Erhan Şentürk ve Samet Asatekin'in gollerine sahne olmuş oldu.

09.jpg

Kırmızı şimşekler zorlanmadı
Maç boyunca hiç zorlanmayan Yılport Samsunspor, 2. yarıyı kontrollü geçirdi. 
Taner hoca değişiklikler yaparak, süre bekleyen oyuncularına süre vermeyi ihmal etmedi. Dk.62'de Bahaattin Köse çıkarak yerine Muhammet Beşir girdi. Dk.67'de 2.golün asistini yapan Oğuz Gürbulak çıkarak yerine İrfan Başaran girdi. Dk.79'da ise Samet Asatekin çıkarak yerine Enes İslam İlkin girdi. Taner hoca maç eksiklikleri olan oyuncularına şans vererek kendilerini göstermeleri için oyuncularına fırsat vermiş oldu. Maçın sonunda dördüncü hakem 4 dk uzatma verdi.

(29).jpg

2 dakikada 2 gol
Yılport Samsunspor, iyice dağılan ve çözülen Manisaspor'a uzatmalarda attığı 2 golle maçı bitirdi. 90+2'de ani gelişen Yılport Samsunspor atağında kaleci ile karşı karşıya kalan Muhammed Beşir’in kaleye çektiği şut ağlarla buluştu.3-0. 90+4'de ise İlyas Kubilay Yavuz'un maçın bitmesinden hemen evvel, yaklaşık 30 metre uzaklıktan kaleye vurduğu müthiş şutun ardından hakem elini kaldırıp maçı bitirdi, öyle ki nerdeyse düdük filelerle buluşmadan düdük çaldı. 

(28).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.