Kırklarelispor’a destek “SIFIR”

Temsilcimiz Kırklarelispor ligin başlamasına 1 aydan az süre kala transfer çalışmalarına hız verdi. Kırklarelispor, yeni sezon için iddialı bir kadro oluşturmak amacıyla çalışırken, destek azlığına rağmen elinden geleni yapmaya çalışan Başkan Volkan Can, sosyal medya üzerinden isyan etti. Takımın “0” destek ile bir şeyler yapmaya çalıştığını söyledi ve taraftarın da yeterli desteği vermediğini kaydederek 1 haftada satılan kombine sayısının sadece 29 olduğunu ifade etti.


Kırklar Haber
2019-2020 Sezonu’nda TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ilimizi temsil edecek olan Kırklarelispor, kadrosunu şekillendiriyor. Temsilcimiz son olarak Altay’dan Serkan Sözmen’le 2 yıllık sözleşme imzaladı. Genç futbolcuyla 2 yıllığına anlaşan Kırklarelispor, forvet mevkisinde oynayan oyuncudan yüksek performans bekliyor.
Kırklarelispor’da kaldılar
Geçtiğimiz sezon yeşil-beyazlı ekibin kadrosunda yer alan Müslüm Aydoğan, Emre Balkı, İbrahim Demir ve Yüksel Şişman ile 2’şer yıllık sözleşme imzalandı.
Ayrıca yıllardır Kırklarelispor formasını terleten ve takım kaptanlığı yapan Davut Babur ile de 2 yıllık sözleşme imzalandı.
Kırklarelispor şu ana kadar stoper mevkinde görev yapan eski oyuncusu Sivas Belediyespor’dan İbrahim Sürgülü, Bandırmaspor’dan Deniz Ataç ve Tire Sportif’ten Burak Sürmeli ve Fenerbahçe Alt yapısından yetişen ve son olarak Nazilli Belediyespor’da forma giyen Görkem Bitin’i ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı.
Transferler bedelsiz gerçekleşti
Yeşil beyazlılar kadrosuna kattığı Deniz Ataç, İbrahim Sürgülü ve Burak Sürmeli için kulüplerine herhangi bir ücret ödemedi. 3 oyuncu bedelsiz olarak Kırklarelispor’a transfer edildiler.
3 oyuncu kiralıktan geri döndü
Geçtiğimiz sezon Kırklarelispor’da forma giyen 3 oyuncu eski takımlarına geri döndüler. Fenerbahçe’den kiralanan ve geçen sezon yeşil beyazlıların en çok gol kaydeden oyuncusu konumunda olan Ahmethan Köse, Samsunspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kaleci Murat Can Yıldız Kasımpaşa’ya, merkez orta saha Denis Taşkesen İstanbulspor’a geri döndü. Temsilcimiz şu an için kadrosunda 21 oyuncu bulunduruyor. Takımın yaş ortalaması ise 24,6.
“Bu takım hangi bölgenin, hangi ilin takımı?”
Ancak takımın kadro kurmaktan çok daha büyük bir sıkıntısı bulunuyor o da destek azlığı. Sponsoru bulunmayan takımın maddi olarak herhangi bir düzenli geliri bulunmuyor. Bu konuda isyan eden ve sosyal medyadan bir yazı paylaşan Kırklarelispor’un başkanı Volkan Can; “2019 /2020 sezon öncesi maddi destek bilgilendirmesidir! Valilik desteği 0, belediye desteği 0, milletvekili desteği 0, STK desteği 0, sabit gelir 0, 1 haftada satılan kombine 29 adet , 2 Eylül'de transfer bitiyor... Taraftar hedef bekliyor... Bu takım hangi bölgenin, hangi ilin takımı?” diyerek desteklerinin olmadığından dert yandı.
Kırklarelispor’un Beyaz Grup’taki rakipleri
Afjet Afyonspor, Amed Sportif Faaliyetler, Bak Spor, Gümüşhanespor, Hacettepe, Hekimoğlu Trabzon, İnegölspor, Konya Anadolu Selçukspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Pendikspor, Samsunspor, Sancaktepe Belediyespor, Sarıyer, Şanlıurfaspor, Tarsus İdman Yurdu, Yeni Çorumspor, Zonguldak Kömürspor
Kırmızı Grup’ta mücadele edecek ekipler
Ankara Demirspor, Bandırmaspor Baltok, Bayburt Grup Özel İdare, Birevim Elazığspor, Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Ergene Velimeşespor, Etimesgut Belediyespor, Eyüpspor, Kahramanmaraşspor, Kardemir Karabükspor, Kastamonuspor 1966, Kırşehir Belediyespor, Niğde Anadolu, Sakaryaspor, Sivas Belediyespor, Tuzlaspor, Utaş Uşakspor, Van Büyükşehir Belediyespor
Sezon 1 Eylül’de başlayacak
Temsilcimiz Kırklarelispor’un mücadele edeceği Beyaz Grup’ta futbol heyecanı 1 Eylül 2019 Pazar günü başlayacak.
34 haftalık maraton 25 Nisan 2020’de sona erecek. Fikstür ise önümüzdeki günlerde belirlenecek. Kırklarelispor’un ilk rakibi İnegölspor olacak.2 takım tarihlerinde 10 kez karşı karşıya gelirken bu maçlardan 3’ünü temsilcimiz kazandı. 3 maç da İnegölspor’un galibiyetiyle sonuçlanırken, 4 maç berabere bitti.
Kırklarelispor’un
2018-2019 Sezonu
istatistikleri
Temsilcimiz, Kırmızı Grup’ta 2018-2019 Sezonu’nu 45 puanla 8. sırada noktaladı. Kırklarelispor, ligde aldığı 12 galibiyetin 7’sini kendi evinde, 5’ini ise deplasmanda elde etti.
Temsilcimiz, 12 galibiyetin yanı sıra ligde 9 beraberlik ve 13 yenilgi aldı. Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda 27 puan toplayan yeşil beyazlılar, dış sahada ise 18 puan elde etti. Ağları 46 kez sarsan yeşil beyazlılar, kalesinde ise 40 gol gördü.
Kırklarelispor’da Ahmethan Köse attığı 14 golle takımın en golcü oyuncusu olurken onu 12 golle Mert Sinan Pekesen, 9 golle İlter Ayyıldız, 3 golle Emre Balkı, 2’şer golle Nuh Aşkın ve Müslüm Aydoğan, 1’er golle ise Yusuf Çelik, Emre Keleşoğlu ve Caner Koca takip etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol