Kırklareli’ne 15 sene sonra gelen başarı

AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı Ocak Ayı daraltılmış İl Danışma Meclis toplantısı, geçtiğimiz Pazar günü Kırklareli İl Özel İdaresi Cazibe Merkezi salonunda yapıldı. Toplantıda genel merkezden gelen önemli bilgileri partililere aktaran AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler; “15 senedir ilk defa alınan 73.30 puana geldik” dedi.

Geçtiğimiz Pazar günü AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Ocak Ayı Daraltılmış İl Danışma Meclis Toplantısı Kırklareli İl Özel İdaresi Cazibe Merkezi’nde gerçekleşti. Saat 14.00’da başlayan toplantıda önemli bilgiler aktaran AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler; “Şuan 36 bin 16 tane üyemiz var. Yaklaşık 67 bin oy alıyoruz. Üye sayımızı ortalama iki ile çarpıyoruz fakat bunun çok daha fazla olması gerekiyor. Güzel tarafı da 14 bin 994 tanesi de bayan bu üyelerimizin. 5227 tanede genç üyemiz var bunların içerisinde. Teşkilat performans değerlendirmesinde Eylül Ayı’nda yüzde 46.40’tık. Ekim Ayı’nda 52.35, Kasım Ayı’nda 56,85 ve Aralık son ayında 15 senedir ilk defa alınan 73.30 puana geldik. Gerçekten umalı bir çalışma içerisindeyiz.
Son bir yılda 1577 tane yeni üye yapmışız. Bu son ayda da 15 Ocak’a kadar 143 tane bayan, 127 tane de genç toplamda 330 tane yeni üyemiz var. İleri ki programlarda mahalle danışmaları yapmamız gerekiyor. Diğer illerimiz bunu ay sonunda gerçekleştirecek. Bunun dışında eski yeni ayıt etmeden vefa ziyaretlerine başladık”
“Emin adımlar ile ilerliyoruz”
2 yıldır partimiz her türlü vatandaşlarımızın görüşlerine açık bir şekilde ilerlemektedir. Her türlü dertleri dinliyoruz. İnanın ben bunu çok rahatlıkla söylüyorum. İnanın artık işlere ihtiyaç duyan insanlar gidiyor artık işlere. İnsanların bizlere olumsuz tavır takınmamaları için onlara bu olanları anlatmanız gerekiyor. Hep beraber el ele verelim. Kırklareli küçük yer, bu birlik ve beraberliğimizi onlara gösterirsek çünkü insanlar bunlara gerçekten inanmak istiyorlar.
“2-3 ay yoğun çalışacağız”
Referandum gibi bir süreç yaşayacağız. Sizden ricam, 2-3 ay içerisinde, kahvehaneleri gezeceğiz, köylere, mahallelere gideceğiz, komşularımıza gidiceğiz ve tek tek anlatacağız bunları. Kimsenin sorusu cevapsız kalmayacak.
Genel merkezimiz konu ile ilgili bir kitapçık hazırlıyor ve bütün detayları ile vatandaşlarımıza bunları aktarmamızı istiyor. Ben sizlere soruyorum. 15 yıl içerisinde Recep Tayyip Erdoğan bu halkı milleti hiç yanlış bir yere sevk etti mi?
Bir 15 Temmuz süreci yaşadık hep beraber. Recep Tayyip Erdoğan olmasaydı biz şuan burada olmazdık, bu salonda kimse olmazdı. Memleket gidiyordu, memleket. Halen bunu siyasi bir olaya çevirmeye çalışıyorlar. Bilmiyorum Kırklareli’nde ben böylesine bir şey görmedim ama gerçekten çok üzülüyorum” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol