Kirkille TOKİ´de İftar Keyfi

Safranbolu Belediyesi Geleneksel Mahalle iftarları Kirkille TOKİ ile devam etti.

GÜNCEL 29.05.2019 13:38:26 0
Kirkille TOKİ´de İftar Keyfi

 

Safranbolu Belediyesi tarafından düzenlenen ve hayırsever vatandaşların da desteği ile gerçekleştirilen Mahalle İftarları Kirkille TOKİ´de vatandaşların yoğun katılımı ile devam etti.

TOKİ Camii avlusunda verilen iftar yemeğine Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse´nin yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri Erol Altuntepe ve Gökçe Aydın´da katıldı.

İftar öncesi her zaman olduğu gibi vatandaşlar ve özellikle çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Köse, oruçların açılmasından sonra yaptığı konuşmada; “ İftar programına katılan herkese teşekkür ediyorum. Bildiğiniz üzere içerisinde paylaşımı, birlik beraberliği barındıran çok güzel bir ayı yaşıyoruz. Bu nedenle bizlerde Safranbolu Belediyesi olarak mahalle iftarları ile hem birlik beraberliği devam ettiriyor hem de eski mahalle kültürümüzü yaşatıyoruz.  İnşallah bu buluşmaları bayramdan hemen sonra yine tüm mahallelerimizi muhtarlarımız refakatinde ziyaret ederek sorunları dinlemek çözüm üretmek içinde devam ettireceğiz. Ben bu vesile ile bir kaç gün sonra kutlayacağımız Kadir Gecenizi ve Bayramınızı tebrik ediyor, tuttuğumuz oruçların kabul olmasını diliyorum” dedi.

Köse, konuşmanın ardından vatandaşlarla uzun süre sohbet etti.


Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °