Kırk üç ili birbirine bağlayan kavşakta iftar

Kırk üç ili birbirine bağlayan kavşakta iftar

BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYAÇ VAR

Kırk üç ili birbirine bağlayan kavşakta iftar

Yahşihan Belediye Başkanlığı tarafından Podium AVM Açık Otoparkında düzenlenen iftar yemeğine katılan çok sayıda vatandaş hep birlikte oruçlarını açtı, dualara âmin dedi.

BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYAÇ VAR

43 ili birbirine bağlayan kavşak noktasında bulunan Podium AVM´nin açık otoparkında düzenlenen ´Birlik ve Beraberlik İftarı´ programında konuşan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduklarını söyledi.

BEKLENENİN ÜZERİNDE KATILIM OLDU

İftar programında konuşan Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, katılan herkese teşekkür ederken, ?Ufak tefek kusurlarımız oldu, herkes hakkını helal etsin. Birlik ve beraberlik iftarlarında kimse kimsenin kusuruna bakmaz, ama önümüzdeki iftarlarda daha büyük katılımlı iftarlar düzenleyeceğiz.?

ZATEN HER GÜN İFTAR DÜZENLİYORDUK

?Zaten biz her gün bu iftarları düzenliyorduk. Bugün biraz daha geniş katılımlı yaptık. Herkesin de bayramını şimdiden kutluyorum. Birlik beraberlik içerisinde, huzur ve kardeşlik içerisinde bir bayram diliyorum" dedi.

İLK GÜNMÜŞ GİBİ İŞTİRAK VAR

İftar öncesi bir konuşma yapan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk de, "Vatandaşımız burada beraberliğimizi, bir olduğumuzu en güzel şekilde gösteriyor. Ramazan´ın son günleri olmasına rağmen, yoğunluklarımızın olmasına rağmen sanki ilk günmüş gibi bir iştirak var. Ben buraya katılanlara da teşekkür ederim? diye konuştu.

DEMİR, SUNGUR´A TEŞEKKÜR ETTİ

Ramazan ayının önemine dikkat çeken AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir ise konuşmasında, "Ramazan ayı birlik, beraberlik, kardeşlik ve paylaşmayı beraberinde getiren mübarek bir aydır. Bugün, bu güzel iftarı tertip eden hepimizi bir araya getiren Yahşihan Belediye Başkanımıza teşekkür ederim" şeklinde konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü