Vakfıkebir Devlet Hastanesinde görev yapan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İmdat Çıtlak 32 yıldır büyük bir başarı ile sürdürdüğü mesleki yaşamında 50 binden fazla ameliyat yaparak kırılması zor bir rekora imza attı.



Gaziantep Üniversite Hastanesi ve Gümüşhane Devlet Hastanesi’nde çalıştıktan sonra 15 yıl önce Vakfıkebir Devlet Hastanesine atanan Op. Dr. İmdat Çıtlak, Vakfıkebir’in yanı sıra Beşikdüzü, Çarşıbaşı, Şalpazarı, Tonya, Eynesil, Görele ilçeleri ile yurdumuzun pek çok köşesinden gelen hastalarına başarılı ameliyatlar gerçekleştiriyor. Mesleki yaşamındaki başarısı ile adından sıkça söz ettiren Dr. Çıtlak, 32 yıl boyunca 50 binden fazla ameliyat yaparak bu alanda kırılması zor bir rekora imza attı.
Op. Dr. İmdat Çıtlak sadece yaptığı başarılı ameliyatlarla değil işine olan düşkünlüğü ve saygısı ile de tanınıyor. Sabah’ın erken saatlerinde hastaneye gelerek hem yatırdığı hastalarıyla hem de polikliniğe gelen hastalarıyla yakından ilgileniyor. Rekortmen Doktor İmdat Çıtlak’ın hastaları kendisine duydukları güveni ve saygıyı dile getirerek, “Doktorumuzdan Allah razı olsun. Vakfıkebir Devlet Hastanemizde yaptığı başarılı ameliyatlarla bizleri başka hastanelere gitmekten kurtarıyor.
Uzun yıllardır yöremizin bir evladı olarak Büyükliman Havzasına hizmet ediyor. Sabahın erken saatlerinde polikliniğine gelerek hastalarıyla ilgileniyor. Doktorumuzun işine gösterdiği saygının ve mesleki yaşamındaki başarısının örnek olmasını diliyoruz.” dediler.