Anahtar Kelimeler: Kızık geri dönüyor

Kızık geri mi dönüyor?

Kızık geri mi dönüyor?

Kızık geri mi dönüyor?

Hazırlık yapıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe eski Başkanı Yücel Kızık, 23 Ağustos Pazar günü yapılacak kongre öncesi adaylığını açıkladı. Kızık, kongre ile yeniden Merkez İlçe Başkanlığı görevine gelmeye hazırlanıyor.

ADAYLIĞINI AÇIKLADI

CHP´de önümüzdeki haftayı kongrelerle geçirecek. Erken seçim öncesinde tüm ilçeler ve merkez ilçe kongrelerine gidecek olan CHP´de, en çok merak edilen soru ise merkez ilçeye kimin aday olup olmayacağı. Mevcut Başkan Mehmet Uysal´ın aday olmayacağı öğrenilirken, daha önce 2 dönem bu görevi yapan Yücel Kızık adaylığını açıklayan ilk isim oldu.

BİRKAÇ ADAY BEKLENİYOR

1977 yılından beridir parti üyesi olan, merkez ilçe başkanlığı görevinin yanı sıra il ve merkez ilçe üst kurul delegeliği sorumluluklarını üstlenen Kızık, 23 Ağustos Pazar günü yapılacak kongre ile yeniden merkez ilçe başkanı olmak için yarışacak. Kongrede Kızık´ın yanı sıra birkaç ismin daha adaylık düşündüğü öğrenilirdi.

BİR BİR TAKİP EDECEĞİM

Görev sürecinde yolsuzluk iddiaları ile ilgili yaptığı açıklamalarla sıkça basında yer alan Kızık, ?Partililerimiz bana görev verirse, kongrenin hemen ardından Kırıkkale ve Kırıkkalelilerin sorunları ile uğraşmaya devam edeceğim. AKP´nin Kırıkkale´deki usulsüzlüklerini bir bir takip edip, hepsini basın vasıtasıyla halkla paylaşacağım? dedi.

TÜM PARTİLİLERİ DAVET ETTİ

Kızık, ?23 Ağustos Pazar günü Kızılkanat İş Merkezi Düğün Salonu´nda düzenlenecek kongremize tüm partililerimizi ve Kırıkkale halkını davet ediyorum. Partimizin seçim öncesinde yapacağı kongreler örgütümüzü ve partimize gönül verenleri bir araya getirecektir. Ben şimdiden kongremizin hayırlı olmasını diliyorum? diye devam etti. Kızık, terör saldırıları nedeniyle şehit olan güvenlik güçlerine Allah´tan rahmet, yakınlarına ve tüm ülkeye başsağlığı diledi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false