Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Yarınlara emin adımlarla ilerliyoruz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Hacılar Belediye Başkanı Menduh Bağrıaçık,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
ULUSAL EGEMENLİK VURGUSU
Bağrıaçık, mesajında şu görüşlere yer verdi, “Mustafa Kemal Atatürk’ün ulus egemenliğine dayanan, tam bağımsız yeni bir Türk devleti kurma kararının ardında yatan temel düşünce, Türk Ulusu’nun onurlu ve şerefli bir ulus olarak yaşamasıdır. 23 Nisan 1920, Atatürk önderliğinde tarih yazan yüce Türk Ulusu’nun, çağdaş dünyanın saygın ve onurlu bir üyesi olma amacıyla verdiği savaşın dönüm noktasıdır. Ulusal Egemenlik, Devletimizin temel yapısını belirleyen, demokratik rejimimizin yaşam kaynağı olan bir ilkedir.
GURUR DUYULACAK BİR TÜRKİYE…
Türkiye Cumhuriyetinin bir vatandaşı olarak, kendimize güvenerek, bölünmez bütünlüğümüzü koruyarak, yarınlara emin adımlarla yürüyeceğiz. Ulusumuzun ve Devletimizin tüm çabaları, çocuklarımıza vatandaşı olmaktan gurur duyacakları bir Türkiye bırakmak içindir. Çocukları çok seven Atatürk, tarihimizdeki bu önemli dönüm noktasını bayram olarak yine çok güvendiği, değer verdiği çocuklara armağan etmiştir.
RAHMETLE ANIYORUM
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş yıl dönümünü kutlamanın mutluluğu ve kıvancı içinde tüm vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nı kutluyor, esenlikler diliyorum. Ayrıca bu duygularla Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi bir kez daha Rahmetle anıyorum.”
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu