Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetYaşam

Otel Bahçesine Uçtu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İstanbul’da yapılan Yıldızlar Salon Atletizm Şampiyonası’na katılan sporcu öğrenci ve öğretmenlerinin içinde bulunduğu otomobil, Kırıkkale yakınlarında yoldan çıkıp, bir otelin bahçesinde park halinde bulunan 3 aracın üzerine düştü Kazada sürücü öğretmen ve 5 öğrenci yaralandı.

6 KİŞİ YARALANDI
Kaza, Kırıkkale- Kırşehir karayolunun 12’nci kilometresinde Hasandede beldesi yakınlarında dün saat 08.00 sıralarında meydana geldi. İstanbul’da yapılan Yıldızlar Salon Atletizm Şampiyonası’ndan Kırşehir’e dönen öğretmen Mine Gökkaya yönetimindeki 40 EH 166 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen nedenle kontrolden çıkarak bir otelin bahçesinde park halinde bulunan üç otomobilin üzerine düştü. Kazada, otomobil sürücüsü öğretmen Mine Gökkaya, (34), ortaokul öğrencileri Asude Nisa Ünal (12), Bahar Karaca (12), Ayşenur Altıntaş (12), İsmail Tekbıçak (12) ve Ümiş Oruç (12) yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu