Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetYaşam

Sokak satıcılarına operasyon!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince sokak satıcılarının ve organizasyonların deşifresine yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında operasyon düzenlendi.
KAPSAMLI OPERASYON
İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, hem suçların ortaya çıkarılması, hem suça iştirak edenlerin suç delilleriyle birlikte adli makamlara şevkinin sağlanabilmesi ve hem de suç meydana gelmeden önlenebilmesi amacıyla il genelinde operasyon düzenlendiği belirtildi. İl genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanıcı şahıslar ile ilgili olarak, F.F., M.A., Y.D., A.Ö., Z.D., H.K., O.Ö., Ş.Ç.Ö., K.Ö., B.Y. ve A.E.K isimli şahıslar yakalandı. F.F., isimli şahsın ikametinde, 5 adet gazete kağıdına sarılı vaziyette 23 gram gelen esrar maddesi ile 1 adet kuru sıkıdan bozma tabanca ile bu tabancaya ait 1 adet boş şarjör elde edildi. Ayrıca Y.D., isimli şahsın ikametinde, 3 adet kağıda sarılı 12 gram esrar maddesi ele geçirildi.
1 KİŞİ TUTUKLANDI
F.F., M.A., Y.D., A.Ö. ve Z.D., isimli şahıslar hakkında uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak suçundan, H.K., O.Ö., Ş.Ç.Ö., K.Ö., B.Y. ve A.E.K., isimli şahıslar hakkında ise kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak, kabul etmek suçundan haklarında adli işlem yapıldı. Adliyeye çıkartılan zanlılardan, F.F., isimli şahıs tutuklandı. M.A.,Y.D. ve A.Ö., isimli şahıslar adli kontrol denetimi kararı ile serbest bırakıldı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu