Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşet

Mahalleli tedirgin,Yetkililerden ilgi bekleniyor…

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Son yıllarda sayıları her geçen gün artan başıboş köpekler, fabrikalar mahallesi sakinlerine korku dolu günler yaşatıyor. Özellikle akşam saatlerinde bir araya gelen sürü halindeki başıboş köpekler, vatandaşların evlerine girmelerine de engel oluyor.

Çocuklar korku içinde
Kırıkkale’nin çeşitli mahallelerinde görülen ancak Fabrikalar mahallesi sakinlerini daha çok rahatsız eden başı boş köpekler, mahalle sakinlerine korku dolu günler yaşatıyor.  Haftanın hemen hemen her günü sürüler halinde fabrikalar mahallesini kendisine mesken tutan başıboş köpekler, çocuklar başta olmak üzere yetişkinleri de tedirgin ediyor.  Mahalle sakinlerinin evlerine girmelerine de neredeyse imkan vermeyen başıboş köpekler, vatandaşların tepkisine neden oldu.

Yetkililerden ilgi bekleniyor
Konuyla ilgilenilmesini isteyen ve yaşadıkları tedirginlikten kendilerinin kurtarılmasını isteyen mahalle sakinleri, “biliyoruz ki şehirde hayvan barınma merkezi var. Buna rağmen bakıyoruz mahallemiz köpeklerden geçilmez halde. Evlerimize ve  mahallemize giremez olduk. Çoluk çocuklarımızın başına geleceklerden endişe duyuyoruz. Yetkililerden ilgi bekliyoruz.” Dediler.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu