Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiManşetYahşihan

Fİ-Yaka’da mutlu son

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye’nin önde gelen inşaat firmalarından birisi olan FİYAPI’nın Kırıkkale’de Fi-Yaka Kırıkkale adı altında başlattığı konutlarda mutlu sona ulaşıldı. FİYAPI düzenlediği anahtar teslim töreniyle birlikte Fi-Yaka Kırıkkale’deki 1.Etap konutlarını teslim etmeye başladı.

400 daire teslim ediliyor

FİYAPI Kırıkkale’de başlattığı konutlarda anahtar teslimini gerçekleştirmeye başladı. İnşaat çalışmaları tamamlanan Fi-Yaka Kırıkkale’deki 1.Etap konutlarının teslimi törenle başlatıldı. Düzenlenen törende, 3+1’lerden oluşan 400 dairenin anahtarlarını hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Tamamlanan konutların anahtarlarını hak sahiplerine teslim eden FİYAPI Genel Müdürü Tuncay Kulak, hak sahiplerine hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Altyapı inşaası tamamlandı

Törenle konutlarının anahtarlarını teslim alan hak sahipleri firmaya teşekkür etti. Proje detayları hakkında bilgiler veren FİYAPI Genel Müdürü Tuncay Kulak “Altyapı dahil, su ve elektrik işlemleri tamamlanan konutların hak sahiplerine teslimini başlatmış bulunuyoruz. FİYAPI olarak konutları hak sahiplerine teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Fİ Yaka Kırıkkale’de yaşamın başlaması nedeniyle emlak fiyatlarını da canlandırmış durumda” ifadesini kullandı.

Sıra 2. Etapta

1.Etap konutlarının tesliminden sonra bütün inşaat hızının 2.Etapa 1+1’den oluşan 672 daire için devam edeceğini belirten Genel Müdür Kulak, 1+1’lerde şuanda K1 bloğun boya badana, mantolama aşamasına gelindiğini, K2 blok da ise 9. katın betonunun döküldüğüne işaret etti. Kulak, K3 ile K4 blok ise yaklaşık 3 ay içerisinde tamamlanarak 2. Etabın teslim aşamasına geleceğini vurguladı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu