Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

“Asıl hedef Kürdistan’dır”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Erdal Baloğlu, “Hükümet neyi asla yapmayacaklarını açıkladıysa yaptı. Asıl hedef Kürdistan’dır” dedi.

“Asıl hedef Kürdistan’dır” - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
MHP Merkez İlçe Başkanı Erdal Baloğlu

 

HABER FATİH GENÇER

 

“Silahlar bize çevrilirse…”

Sözde çözüm süreci kapsamında Türkiye Cumhuriyeti Devleti PKK’nın çekilmesi için koridor açmıştı. Bu koridor zaten vardı. Peşmerge de, PKK’da bu koridoru kullanıyordu. Bu yapılanlar sadece insanlarımızın gözünü boyamak içindir. Seçim yatırımıdır. Bakın ABD uçaklarıyla silah yardımı yapıyor. Su dağıtılan silahların ileride Türkiye Cumhuriyeti’ne çevrilmeyeceğini kim garanti edebilir?

 

“Son sürat Kürdistan”

Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) çalışmaları var. Suriye kanadı halledilmeye çalışılıyor. “Cambaza bakın” deyip, Kürdistan’ı kurmak için son süratle çalışıyorlar. İnşallah bu yanlışlardan biran önce dönülür. Dikkat edin hükümet ne zaman “Bunu yapmıyoruz” dediyse hepsi oldu. BOP konusunda da yalanlamalar yapıldı. Bakın herşey yalanladıklarının tersine işliyor.

 

“Villadan daha iyi yaşıyor”

En son, “Abdullah Öcalan’a villamı verelim” dediler. Gördük ki terörist başı gayette villa şartlarında yaşıyormuş. Biz halkımıza bu konulara daha kapsamlı bakmaları, geçmişten bugüne neler dendi, neler yapıldı onları iyi araştırmaları yönünde uyarılarda bulunuyoruz. Gözlerini boyayanların asıl yüzünü görmelerini istiyoruz.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu