Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Kavlak annesini kaybetti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TÜRK-İŞ Genel Sekreteri ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak’ın annesi Adeviye Kavlak vefat etti. Adeviye Kavlak, bugün Kavlak Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

 

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
VOLKAN AYTEKİN
VOLKAN AYTEKİN
30 Ekim 2014 18:23

2015 yılı genel seçimlerinde Kırıkkale’de kimi milletvekili görmek istiyorsunuz anket’inde gerçekten herkesin elini vicdanına koyarak karar vermesini istiyorum. Mevcut milletvekillerinin anca açılışlarda geldiği Kırıkkale’mize şu zamana kadar ne yapıldı soruyorum. Kırıkkale bundan 5 yıl önceki aynı Kırıkkale zerre bir ilerleme olmadı. İş sahası yok hala çalışmak için Ankara’ya giden onca hemşehrilerimiz. Kimse elini taşın altına koymak istemiyor. hep birilerinden bekliyoruz. Ama bu klişeyi yıkıp elini gerçek anlamda taşın altına koyan hemşehrileri için hiçbir masraftan kaçmadan KALEGAZ TURİSTİK TESİS’ini hizmete açarak Kırıkkalemize değer katan gençlerimize bayanlarımıza iş imkanı sağlayan ÖMER FARUK ILICAN’a teşekkürü saygıyı borç bilirim. Teşekkürler.

Mehmet TAŞCI
Mehmet TAŞCI
30 Ekim 2014 12:11

2015 yılı seçimlerinde aday olarak kimi görmek istersiniz sorusu çok komik biz seçmenleri şimdiden yönlendirmemi yapıyorsunuz. Neden hep aynı isimler eğer ki bu liste burada durmaya devam ederse Seçme nin aklına Siz bu isimler tarafından yönlendiriliyorsunuz gelecektir.

Bu yorumu ister yayınlayın(Büyük bir ihtimalle yayınlanmayacak)
Lütfen yeni isimler yeni gençlere kucak açın.
Yaşlanmış ve Yıpranmış Listeyi lütfen kaldırın daha fazla kendinize güldürmeyin

MEHMET TAŞCI

Başa dön tuşu