Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiGündemKırıkkaleManşet

TSO’dan ikili görüşme duyurusu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TSO’dan ikili görüşme duyurusu
Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine 22-23 Eylül tarihlerinde İstanbul’da İtalyan firmaları ile yapılacak ikili görüşmeler hakkında duyuru yaptı.

8 İtalyan firma katılacak
Yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi; “İtalyan Ticaret Odası sizleri, Promos-Milano Ticaret Odası işbirliği ile 22-23 Eylül 2014 tarihlerinde İstanbul’a gelecek olan İtalyan firmalar ile ikili görüşmelere davet etmektedir. Görüşmelere ekteki listede yer alan,  elektronik, bilişim teknolojileri, kozmetik/dermokozmetik ve çelik sektörlerinde faaliyet gösteren 8 İtalyan firma katılacaktır.

Son tarih 12 Eylül
Adı geçen firma/firmalar ile ikili iş görüşmelerinde bulunmak isteyenlerin en geç 12 Eylül 2014 tarihine kadar ekteki katılım formunu doldurarak 0212 252 58 85 no’lu faxtan veya [email protected]/[email protected] adreslerinden ulaştırmalarını rica ederiz.

 

Özel görüşme saatleri belirlenecek

İkili görüşmeler 22-23 Eylül tarihlerinde, İstanbul Richmond Otel’de ve ilgili Türk firmaların ofislerinde gerçekleşecektir. İlgilenen firmalara özel görüşme saati belirlenecek olup, tercümanlık hizmeti İtalyan Ticaret Odası tarafından karşılanacaktır. Katılım ücretsizdir.

 

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu