Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Yaşam savaşını kazanamadı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yaklaşık 1 ay önce geçirdiği kalp krizi nedeniyle hastanede tedavi altında tutulan Şanlıurfa Valiliği İl Protokol Müdürlüğü görevinde bulunan, Kırıkkaleli Yaşar Kuzu, hayatını kaybetti. Kuzu’nun cenazesi, il protokolünün de katıldığı törenle Kırıkkale’ye uğurlandı.
TÖREN DÜZENLENDİ
Şanlıurfa İl Protokol Müdürü ve polis memuru Kırıkkaleli Yaşar Kuzu, 17 Ekim 2014 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu özel bir hastanede tedavi altına alınmıştı. 3’üncü kez bypass ameliyatı olan Kuzu, yeni bir kalp krizine dayanamadı. Hayatını kaybeden Kuzu’nun cenazesi, Şanlıurfa Valiliği önünde düzenlenen resmi törenle memleketi Kırıkkale’ye uğurlandı. Törene; Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, vali yardımcıları, İl Emniyet Müdürü Eyyüp Pınarbaşı, İl Jandarma Komutanı Jand. Alb. Selman Kömürcü, daire müdürleri, STK başkan ve temsilcileri, sevenleri, yakınları, meslektaşları ve mesai arkadaşları katıldı. Cenaze aracıyla valilik bahçesine getirilen Kuzu’nun cenazesini gören protokol üyeleri de gözyaşlarını tutamadı. Kuzu’nun kısa özgeçmişinin okunmasının ardından Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık dua ederek, cenaze törenine katılanlardan helallik istedi.
BENİM İÇİN EN ACI GÜN
Yapılan duanın ardından bir konuşma yapan Vali Küçük, “10 aydır bu ilde görev yapıyorum benim için en acı gün. Bu vilayet içinde en acı günü yaşıyoruz. Toplam on yıl Şanlıurfalılara polis memurumuz Yaşar Kuzu hizmet etti. Bunun sekiz yılı vilayette geçti. Yaşar Kuzu vilayette adeta bir yumuşatıcıydı. Gelen insanlara en güzel kelime ile mukabele ediyordu. Gelen kişiler ne kadar hırçın olursa olsun, ne kadar sert olursa olsun muhakkak o gelen kişilerin gönlünü alıp gönderiyordu. Yaptığı iş çok büyük bir işti önemli bir işti. Valiliğimize gelen kişilerin karşılaştığı ilk kişi oydu. Ümidim ve temennim yüce Allah’tan O’na en güzel şekilde mukabele etmesidir. İyilikle onu huzuruna kabul edecektir” diyerek ailesine başsağlığı ve sabır diledi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu