KIRIKHAN KAYMAKAMLIĞI VE BELEDİYE RESİM SERGİSİ DÜZENLİYOR « Kırıkhan Olay Gazetesi-Hatay'da Hızlı doğru tarafsız haberciliğin merkezi

29 Mart 2024 - 16:56

KIRIKHAN KAYMAKAMLIĞI VE BELEDİYE RESİM SERGİSİ DÜZENLİYOR

KIRIKHAN KAYMAKAMLIĞI VE BELEDİYE RESİM SERGİSİ DÜZENLİYOR
Son Güncelleme :

07 Temmuz 2020 - 11:08

Kırıkhan Kaymakamlığı ve Kırıkhan Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü dolayısıyla ortaklaşa resim sergisi 06 Temmuz Pazartesi günü itibariyle başladı. Sergi 6 Temmuz Pazartesi, 7 Temmuz Salı ve 8 Temmuz Çarşamba günleri Kaymakamlık binasında.9 Temmuz Perşembe 10 Temmuz Cuma günleri Belediye binasın da.11 Temmuz Cumartesi, 12 Temmuz Pazar, 13 Temmuz Pazartesi, 14 Temmuz Salı ve 15 Temmuz Çarşamba günleri Yeni Halk Kütüphanesinde yapılacaktır. Sergiyle ilgili Kaymakamlık ve Belediyeden yapılan ortak açıklamada; 15 Temmuz hain kalkışmanın 4. Yıl dönümünde düzenlediğimiz 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü resim sergimize, tüm dünyaya ve hainlere birlik ve beraberlik mesajını verebilmek adına bütün hemşerilerimizi bekliyoruz.” Denildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.