KİMSENİN TOPRAĞINDA GÖZÜMÜZ YOK

Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Hakimiyet Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, 'Türkiye Cumhuriyeti devletinin kendisine yönelecek hiç bir tehdide boyun eğmeyeceğini'' belirtti.

 KİMSENİN TOPRAĞINDA GÖZÜMÜZ YOK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erol KARA/ Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Türkiye Cumhuriyeti devletinin kendisine yönelecek hiç bir tehdide boyun eğmeyeceğini belirterek, “Terör unsurlarına silah tedarik eden ülkelere şunu söylemek isteriz… Ciddi Devlet olduğunuzu tüm dünyaya gösterin. Sabah başka, öğlen başka, akşam başka sözlerle devlet idare edilmez. Bizim aklımızla kimse alay etmesin. Biz nerede ne yapılıyor tek tek biliyoruz. Bizim kimsenin tek karış toprağında gözümüz yoktur. Asıl hedefimiz orada ki terör unsurlarıdır.” dedi.

 

GEREKEN YAPILIYOR

Ak parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Afrin operasyonu ile ilgili Elazığ Hakimiyet Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu.

Açıkkapı, Afrin operasyonu ile ilgili işaret fişeğini Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın  Elazığ‘dan verdiğine dikkat çekerek, “Sayın Erdoğan’ın sözlerini görünen o ki dikkate almadılar. Şimdi gereken yapılıyor” diye konuştu.

 

BİZİ ANLAMADILAR GALİBA

Açıkkapı, “Sınır ötesinden Türkiye’yi tehdit eden girişimler vardı. Burada özellikle ABD’nin son süreçte 30 bin sınır gücü oluşturacağı beyanından sonra artık bu işin bu şekilde gitmeyeceğini anladık. Sayın Cumhurbaşkanımız defalarca beyanatlar verdi. Sınırımızda terör unsurlarının silahla donatması 5 bin tır silah gönderilmesinin kabul edilemez olduğunu defalarca dile getirdi. Görünün o ki tepkimizi anlayamadılar. Nihayetinde Cumhurbaşkanımız Elazığ il kongresinde artık bir hareket yapacağının işaret fişeğini Elazığ’dan verdi.’’ dedi.

 

TÜRKİYE HİÇ BİR YERDEN REFERANS ALMADI

Açıkkapı, “20 Ocak’ta kahraman silahlı kuvvetlerimiz harekete geçti. Hava sahasını kullanarak özelikle Dışişleri diplomasiyi çok iyi kullandı. Taraflarla yapılan görüşmeleri hepimiz şahitlik ettik. El-Bab’ta 72 şehit vermiştik, bizde 72 uçakla karşılık verdik. Böylesi bir operasyonda şehitler gaziler olacak. Bu ülkeyi bize miras bırakanlar nasıl bize miras bıraktılarsa, bizlerinde bu güzel ülkeyi yarınlarımıza daha güzel daha müreffeh daha bağımsız bir Türkiye’yi bırakmamız gerekiyor. Bugün Türkiye hiçbir yerden referans almadan bugün bu operasyonu gerçekleştiriyor. Cumhurbaşkanımız ve hükümetimize dik duruşundan dolayı şükranlarımızı sunuyorum.” dedi.

 

ÜLKEMİZİ TEHDİT EDEN UNSURLAR BERTARAF EDİLECEKTİR

Özlemini duyduğumuz bir hükümet ve liderimiz var diyen Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, “Türkiye Cumhuriyeti devleti tam bağımsız bir ülke olarak, bize yaftaladıkları o hasta adam nitelemesinden Allah’a hamd olsun kurtulmuştur. O Hasta adam dedikleri o ülkenin insanları Allah’ın izniyle bundan sonraki süreçte kendisine tehdit unsuru olabilecek hiçbir şeye kayıtsız kalmayacaktır. Ülkemizi tehdit eden unsurlar nereden bizi tehdit ediyorsa oraya gidip o tehditti bertaraf edeceğiz’’ diye konuştu.

 

KİMSENİN TOPRAĞINDA GÖZÜMÜZ YOK

Açıkkapı, “Biz gerekli tüm diplomatik görüşmeleri yaptık. Bu kararlılıkla biz bu başarıyı elde ettik. Cumhurbaşkanımızın kararlılığını 80 Milyon insan ve Dünya gördü. Bizim kimsenin tek karış toprağında gözümüz yoktur. Asıl hedefimiz orada ki terör unsurlarıdır. YPG-PYD- PKK ve DAEŞ’tır. Bu operasyon onlara yöneliktir. Orada yaşayanların huzura ermesidir bu harekâtın özelliği budur. Yaşayanlar terör örgütünün zulmü altındadır. Bu konuda Türkiye üzerine düşeni yerine getiriyor. TSK görevini gerçekten çok başarılı bir şekilde yapıyor. Bu operasyonda kullanılan silahların yerli ve Milli olması bizi ziyadesi ile memnun ediyor. Çünkü geçmişte ki silahların yüzde 25’i yerli idi, Şimdi bu oran yüzde 75’e çıkmışsa bu büyük bir başarıdır.” dedi.

 

HDP’NİN ÇAĞRILARI İYİ NİYETLİ DEĞİL

HDP’nin Türkiye Partisi gibi olma niyetinin olmadığını gayet açık gördüklerini söyleyen Açıkkapı, “Maalesef kandilin sözcülüğünü yapıyorlar. Kendi hür iradeleriyle konuştuklarını düşünmüyorum. Bir yerlerden aldıkları talimatla hareket ediyorlar. Kobani’de yaptıkları haince çıkışların ardından onlarca vatandaşımızı hayatını kayıp etti. Bugün özellikle insanları sokağa davet etmeleri kabul edilemez. Bu konuda zaten Cumhurbaşkanımız gerekeni söyledi. Mesele Kürtlerin meselesi değil. Türkiye Kürtlere yönelik operasyon yapmıyor. Kürt kardeşlerimizin hukukunu koruyoruz. HDP’nin yaptığı çağrılar gerçekten iyi niyetli değil. Ama Allah’a şükür 80 milyon tek vücuttur birlikte hareket ediyor.” dedi.

 

RECEP TAYİP ERDOĞAN’LA ÇALIŞMAK BÜYÜK BİR LÜTUFTUR

Sayın Cumhurbaşkanının atadığı il başkanı olarak ve şu an milletvekili olarak böylesi bir liderle çalışmak Allah’ın bir lütfudur diyen Ejder Açıkkapı, “Allah ona güç kuvvet versin.16 yıldır inanılmaz hizmetler veriyor, Ülkemizi bulunduğu noktadan çok daha ileriye taşıyan bir lider. Türkiye’yi sözü geçen bir ülke konumuna getirdi. Çeşitli kumpaslar kuruldu ama necip Milletle ve verilen destekle nereden döndüğümüzü gördük” diye konuştu.

 

DAHA FAZLA ÇALIŞACAĞIZ

Açıkkapı, “Sayın Cumhurbaşkanının yol arkadaşı olmaktan gurur duyuyorum ve özelikle 15 Temmuz’da gördük ki bir lider nasıl dik durur ve bir lider milletiyle nasıl bütünleşir o gece gördük tanıklık ettik. Sadece bizim değil milletimizin gelecek nesillere anlatabileceği hatıralarla dolu yıllar olacak. Çünkü böylesine bir lider çok yetişmez. Biz çok şanslı nesilleriz. Ben vekil olarak Ak partinin bir neferi olarak Sayın Cumhurbaşkanımızla çalışmaktan büyük bir onur duyuyorum. Cumhurbaşkanımız 80 milyonun değil mazlum coğrafyaların gözünü diktiği bir liderdir. Nerde bir mazlum varsa Sayın Erdoğan imtina etmeden her türlü yardımı götürmenin gayreti içinde Bunu biz her yerde görüyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti köklü bir devlet olduğunu ve o mirası geleceğe taşımanın sorumluluğu ile hareket ediyor ve bunu da bugün Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yapıyor. Bize düşen liderimizi düşen çok daha fazla çalışmaktır. Milletimize çok daha fazla hizmet etmektir.” şeklinde konuştu.

 

KİMSE BİZİM AKLIMIZLA ALAY EDEMEZ

Afrin operasyonu ile ilgili konuşan Açıkkapı, “Milletimiz müsterih olsun. Türkiye Cumhuriyeti devleti kendisine yönelecek hiç bir tehdide boyun eğmez” şeklinde konuştu.

HER GÜCE SAHİP BİR ÜLKEYİZ

Açıkkapı, “Bugün Afrin’de yarın başka bölgede, kendisine yönelik tehdit oluştuğu zaman o tehdidi ortadan kaldırmak için ne gerekiyorsa onu yapar. Çünkü bizler sınırımızda bize yönelik tehditlere rağmen terör unsurlarına silah tedarik eden ülkelere şunu söylemek isteriz. Ciddi devlet olduğunuzu tüm dünyaya gösterin sabah başka öğlen başka, akşam başka sözlerle devlet idare edilmez. Bizim aklımızla kimse alay etmesin. Biz nerede ne yapılıyor tek, tek biliyoruz. Vatandaşlarımız sabırla Dua ile beklesin büyük bir ordu ve Milletimiz var. Bizler her türlü tehdidi bertaraf edebilecek güce ve kudrete sahip ülke ve milletiz.” dedi.